Kreikka - Espanja 12.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Pystyykö Kreikka haastamaan suurta ja mahtavaa Espanjaa?

Kreikka (+5,5 pistettä) – Espanja, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 3,00 | 1,38 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelussa Kreikka saa vastaansa Espanjan. Kyseessä on jatkosarjassa molemmille joukkueille ensimmäinen kamppailu. Materiaaliltaan Kreikka on ehdottomasti Espanjan yksi suurimpia haastajia, mutta Kreikka ei jättänyt itsestään Suomea vastaan hyvää kuvaa lainkaan ja toisekseen Espanja on ehdottomasti suurin suosikki tässä turnauksessa. Kreikka on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, kun taas Espanja on kulkenut voitosta voittoon yhtä ottelua lukuunottamatta.

Espanja on pelannut omalla tasollaan oikeastaan läpi turnauksen, moni muu joukkue ei ole siihen kyennyt edes omalla normaalilla tasollaan. Espanja tosissaan on ehtinyt voittamaan tässä turnauksessa neljä ottelua ja hävinnyt vain Sloveniaa vastaan. Sen vielä sentään ymmärtää, pelaahan Slovenia nyt kotiturnauksessaan ja janoaa menestystä. Joka tapauksessa Kreikka voitti kolme avausotteluaan, mutta hyytyi sen jälkeen täysin. Kreikan peli näytti jo Suomea vastaan jollain tapaa väsyneeltä eikä Italiaa vastaankaan voitosta taistelua ollut oikeastaan tietoakaan.

Espanja on tehnyt tässä turnauksessa hyökkäyspäässä hurjaa jälkeä melkeinpä ottelussa kuin ottelussa, joten Kreikka lähtee ehdottomasti tähän otteluun selkeänä altavastaajana. Esimerkiksi Ranskan taso on vaihdellut valtavasti, mutta Espanjan tilanne on täysin toinen. Espanja on osoittanut, että ainoastaan EM-mestaruus on se, mikä tässä kohdassa kiinnostaa. Napataan Espanja tasoituksella mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas