KTP - Pyrintö 6.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Kotkaan saapuu huippuotteluun vieraita Tampereelta.

KTP – Pyrintö, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,65 | 2,10 

Korisliigaa, illan huippuottelussa yhteen iskevät KTP sekä vastaan asettuva Pyrintö. Sarjataulukossa KTP on tällä hetkellä ensimmäisenä, mutta eniten otteluita samalla pelanneena kärkijoukkueista. Pyrintö on kerännyt neljä pistettä KTP:tä vähemmän ja on tällä hetkellä neljäntenä. Pyrinnön materiaali on kaudesta toiseen Korisliigan parhaimmistoa eikä Pyrintöä sovi oikeastaan altavastaajaksi laittaa Kotkassa lainkaan. KTP tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena, mutta Pyrintö on ollut loistava vieraissa. Samallahan on syytä mainita, että Pyrintö tarvitsee ottelusta voiton, jotta runkosarjan voitto ei karkaa liian kauaksi. Juuri KTP:n olisi siis nyt kaaduttava.

KTP:llä on alla kaksi tappiota! Tällä hetkellä KTP:n pelivire ei vakuuta lainkaan. Toiseksi edellisessä ottelussaan KTP hävisi 81-80 lukemin Kauhajoella Karhua vastaan ja puolestaan edellisessä ottelussa KTP oli surkea Kouvoja vastaan. Kouvot murskasi KTP:n peräti 83-63 lukemin.

Pyrintö kulkee tällä hetkellä voitosta voittoon ja on erittäin vaikea voitettava. Viime kierroksella Pyrintö voitti 96-78 lukemin Lappeenrannan NMKY:n. Lappeenrannasta ei ollut haastamaan Pyrintöä lainkaan ja itseluottamus tamperelaisilla on varmasti kunnossa. Vierasvoitto on hieno valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas