Los Angeles Lakers - Miami Heat 26.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Miami vaivatta täyttä pistepottia Los Angeles Lakersin vieraana?

Los Angeles Lakers (+8,5 pistettä) – Miami Heat, merkki 2, kerroin 1,87 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 4,40 | 1,22 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ”Jouluspeciaalin” ottelut jatkuvat Suomen aikaan läpi yön, erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa yhteen iskevät Los Angeles Lakers sekä Miami Heat. Tätä ottelua on varmasti odotettu, mutta todennäköisesti tiedossa tulee olemaan yhden joukkueen show. Ei ole ensimmäistäkään syytä lähteä Los Angeles Lakersia pelaamaan. Miami Heat on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan viisi voittoa. Materiaaliltaan Miami Heatia laadukkaampaa joukkuetta ei ole. Los Angeles Lakers on parhaimpina päivinään ollut äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta tällä kerralla kotivoitto tulee jäämään ainoastaan haaveeksi. Los Angeles Lakersilla on alla kaksi vierastappiota eivätkä ne ottelut jättäneet kotijoukkueesta lainkaan sellaista kuvaa, että tänään voisi Miami Heat edes hurjissa kuvitelmissa kaatua.

Miami Heatin pelivireestä voidaan käyttää ylistyssanoja, mutta toisaalta ehkä ne ovat tässä kohdassa tarpeettomia. Jokainen tätä liigaa seuraava tietää se, että Miami Heat on ehdottomasti suurin mestarisuosikki. Miami Heatin hyökkäys toimii illasta toiseen äärimmäisen vakuuttavasti. Edellisellä kierroksellahan Miami Heat viimeisteli vaatimattomasti 121 pistettä Atlanta Hawksin kustannuksella. Miami Heat on pelannut monta edellistä otteluaan kotonaan, joten miamilaisten ei ole tarvinnut matkustella. Se sopii varmasti Miami Heatille enemmän kuin mukavasti. Los Angeles Lakersin tilannehan tosissaan on täysin toisenlainen, sillä kotijoukkue on joutunut matkustelemaan ja suhteellisen paljon. Kaikki tälläiset pienet asiat kääntävät edelleen kelkkaa lisää ja lisää vierasjoukkueen suuntaan.

Tällä hetkellä Los Angeles Lakersista ei tule olemaan Miami Heatin pysäyttäjäksi. Realistisesti sanottuna Miami Heat on jopa suursuosikin asemassa vieraskentästä huolimatta. Väitteitäni tukee entisestään sekin tieto, että Miami Heatin sairaslista on täysin tyhjä. Los Angeles Lakersin tilanne on puolestaan täysin erilainen. Los Angeles Lakersilta sivussa ovat suurella todennäköisyydellä Pau Gasol, Kobe Bryant, Steve Blake, Jordan Farmar sekä Steve Nash. Ei todennäköisesti tarvitse lähteä sen tarkemmin selittämään, että minkälaisia poissaolijoita nämä pelaajat ovat Los Angeles Lakersille. Muutenkaan Los Angeles Lakers ei ole kotonaan esittänyt toistaiseksi yhtään mitään. Tarkemmin sanottuna Los Angeles Lakers on jopa yksi läntisen konferenssin surkeimpia kotijoukkueita. Miami Heat on kaiken kaikkiaan yhdestätoista vierasottelustaan saalistanut seitsemän voittoa, joten suurella todennäköisyydellä myös tänään täysi pistepotti tulee irtoamaan. Sen pidemmittä puheitta Miami Heat löytää tiensä vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas