La Liga jättiläinen yllätys tasapeliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/09/2017
Jaa tämä...

Mestarien liigan voittaja ja jalkapallomaailma pari edellistä kautta dominoinut Real Madrid kohtasi tänään lautantain La Liga kierroksen ensimmäisessä ottelussa sarjanousija Levanten. Hallitseva Espanjan mestari oli suursuosikki, mutta sitkeä vierasjoukkue taisteli itselleen pisteen.

Real Madridin kotistadionilla pelatussa ottelussa oli isäntien puolelta havaittavissa pientä mielenkiinnon puutetta ja niin sanotusti ”takki auki olemista”. Suurin osa Real Madridin miehistöstä palasi vastikään maajoukkuetehtävistä ja koska seuralla on tulossa Mestarien liigan vuoksi kiireinen syyskuu, niin osa avainpelaajista aloitti ottelun penkin puolelta. Avauksessa ei esimerkiksi nähty Gareth Balea, Iscoa, Casemiroa ja pelikieltoa kärsivää Cristiano Ronaldoa.

 

Kotijoukkue saikin vaativan fanikantansa edessä kylmän suihkun jo 11. peliminuutilla kun Levanten Ivy painoi vieraat johtoon rangaistusalueen sisältä. Madridin niin useasti reppu selkään ottava joukkueen kapteeni Sergio Ramos toi valkoiset kuitenkin tasoihin ottelun 34. minuutilla, joka jäi myös ottelun viimeiseksi maaliksi. Los Blancos yritti vielä vimmatusti tehdä maalia läpi toisen puoliajan mutta maalinteko jäi vaan pään hakkaamiseksi seinään. Näin ollen molemmat kentältä poistuneet joukkueet ovat kolmen kierroksen jälkeen viidessä sarjapisteessä.