VIDEO: Kumpi on kovempi - Laine vai Matthews?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 05/09/2016
Jaa tämä...

Tänään pelataan näiden jääkiekon MM-kisojen tähän mennessä mielenkiintoisin ottelu, kun vahvasti kisat aloittanut Leijona-ryhmä kohtaa vikkelä jalkaisen ja vaarallisen Jenkki-miehistön.

Ottelu on alkulohkon pisteiden jaon ja tulevan jatko-ohjelman kannalta tärkeä, ja kumpikin joukkue lähtee aivan tosissaan otteluun heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Mutta mitä sitä kiertelemään ja kaartelemaan. Ottelu on mielenkiintoinen myös siitä syystä, että jäällä toisistaan mittaa ottavat joukkueiden nuoret supertähdet Patrik Laine ja Auston Matthews. Kuten aivan varmasti jokainen suomalainen ihminen, joka on vahingossakaan nähnyt lehtiotsikoita tai kirjoituksia internetissä, tietää, että Iso-Pate on aloittanut kisat aivan maagisella tavalla. Maalintekijä siitä kuuluisasta jumalan armosta on rikkonut jo tukun kisaennätyksiä ja tulee rikkomaan niitä tulevien päivien aikana vielä lisää.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että myös Matthews on aloittanut kisat väkevästi. Monipuolinen keskushyökkääjä on ollut ilman muuta yksi USA:n joukkueen parhaista pelaajista ensimmäisessä kahdessa ottelussa. Mies ei kuitenkaan ole ihmeidentekijä, ja näyttääkin pahasti siltä, että Matthews on jäämässä Laineen varjoon näissä MM-kisoissa, tästä on kiittäminen myös Laineen erinomaisia ketjukavereita Jussi Jokista ja Aleksander Barkovia. 

Matthews voi kuitenkin vielä tänään nokittaa, mikäli USA onnistuu yllättämään Suomen. Ottelulla on varmasti myös hieman merkitystä NHL:n varaustilaisuutta silmällä pitäen, kun molemmet pelaajat haluavat olla varaustilaisuuden ykkönen. Luvassa on siis hieno kamppailu, ja hienoja hetkiä.

Kaksintaisteluhengen ja kisatunnelman nostattamiseksi onkin vielä suotavaa katsoa, että mistä puusta nämä kaksi sankaria on veistetty. Alla hieno video johon kerätty molempien NHL:n ykköskierroksen varauksien huippuhetkiä kauden varrelta. Nauti ja ihastele tulevien supertähtien otteista!

Tutustu myös muuhun MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa