Lrnmky - Korihait 8.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2013
Jaa tämä...

Lappeenrantaan saapuu TV-ottelussa vieraita Uudestakaupungista.

Lrnmky – Korihait, merkki 2, kerroin 
Lrnmky – Korihait (+7,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,28 | 3,30 

Lappeenrannassa yhteen iskevät Lrnmky sekä vieraaksi saapuva Korihait. Kyseessä on Korisliigan ottelu, joka näytetään samalla suorana lähetyksenä Urho TV:ltä. Lappeenrannan tilanne ottelun alla on hankala, sillä kotijoukkue on ollut jo pitkään täysin pihalla. Joukkueen edellinen ottelu päättyi kotonaan 88-98 numeroin tappioon FoKoPoa vastaan. Lappeenranta on hävinnyt monia otteluita putkeen ja juuri Korihait on sarjataulukossa Lappeenrannan alapuolella sijaa alempana.

Korihait taisteli viimeksi upeasti Katajaa vastaan häviten kuitenkin kotonaan 68-76 numeroin. Kyseinen ottelu antoi kuitenkin varmasti paljon itseluottamusta Korihaille. Mikäli Korihait haluaa nousta Lappeenrannan ohi, nyt voitto on otettava. Piste-eroa ennen illan ottelua on kuusi pistettä.

Korihait on napanneet viidestä edellisestä vierasottelusta peräti kolme voittoa! Korihait on tällä hetkellä vieraissa hienossa pelivireessä ja se voi hyvinkin kantaa voittoon myös Lappeenrannassa. Korihaithan ei ole Lappeenrannassa voittoa napanneet kolmeen edelliseen vierailuun, mutta nyt voi olla sen aika. Korihait on hieno yllätysvalinta vetokupongille – Lappeenranta on tällä hetkellä täysin sekaisin. Yli kolmen kertoimilla Korihait ilman muuta vetoihin mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas