VIDEO: Lars Lagerbäckiä huhutaan Englannin päävalmentajaksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Englannin uuden päävalmentajan etsintä käy vilkkaana.

Jalkapallon Englannin maajoukkueen päävalmentajana toimineen Roy Hodgsonin eroilmoituksesta ei ehtinyt kulua pitkää aikaa, kun spekulaatio hänen seuraajastaan alkoi. Dailystarin jalkapalloasiantuntija David Woods kertoi eilen illalla kärsityn tappion jälkeen, että vahva ehdokas löytyy yllättävänkin lähellä.

– Hodgson muistetaan epäonnistujana, joka toi vain yhden voiton viimeisessä seitsemässä turnauspelissä tehden vain kuusi maalia. Nyt tulee löytää hänelle seuraaja, onnea matkaan! Woods kirjoitti ottelun jälkeen.

– Ainakin löytyy monta heikompaa vaihtoehtoa kuin Lars Lagerbäck, joka ei ole hävinnyt Englannille kertaakaan seitsemässä ottelussaan Ruotsin ja Islannin valmentajana, hän jatkoi.

Lagerbäck kertoi jo ennen EM-kisoja, että hän ei jatka Islannin päävalmentajana kesän jälkeen. Vaikka ruotsalaiselle töitä löytyy, valmentajakonkari on ilmeisesti päättänyt vetäytyä pois huippujalkapallon parista.

– Odotan innolla, että pääsen katsomoon viisastelemaan, mitä muut tekevät väärin, Lagerbäck heitti.

 

Islannin urakka EM-kisoissa jatkuu jälleen viikonloppuna, kun sinivalkoiset pelaavat puolivälieräkamppailun Ranskaa vastaan. Jokainen jäljellä oleva ottelu näkyy tuttuun tapaan Ylen kanavilla.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen
VIDEO: Dani Alves siirtyy Juventukseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa