Latvia - Bosnia ja Hertsegovina 4.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2013
Jaa tämä...

Latvia haastaa Bosnian EM-koriksen avauspäivänä.

Latvia – Bosnia ja Hertsegovina, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,90 | 1,90 

 

 

Ensimmäisen kilpailupäivän tarjontaa, Latvia sekä Bosnia ja Hersegovina iskevät Koripallon EM-kilpailuissa yhteen. Tiedossa tulee olemaan mahtavat seuraavat päivät koripallon ystäville, se on helppo luvata jo tässä vaiheessa. Latvia pelasi harjoitusotteluissa erinomaisesti Suomea vastaan, vaikka Latvia oli liikenteessä nuorella joukkueella. Latvia oli varsinkin jälkimmäisessä Suomi -ottelussa täysin tyrmäävä, mutta olihan Suomikin vaatimaton. Joka tapauksessa Bosnia ja Hertsegovina on liikenteessä erittäin vahvalla joukkueella, sillä Bosnia ja Hertsegovinalla pelaajia löytyy aivan Euroopan kärkisarjoista. On myös syytä ottaa huomioon, että Mirza Teletovic pelaa NBA -joukkueessa ja tosissaan on myös mukana Bosnia ja Hertsegovinan kokoonpanossa.

Harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita, mutta tässä asiassa etua on lievästi annettava Latvian suuntaan. Latvia on pelannut harjoitusotteluissa hyvin, kun taas Bosnia ja Hertsegovina ei ole pelannut. On otettava kuitenkin huomioon, että Bosnia ja Hertsegovinan harjoitusvastustajat ovat olleet todella kovaa luokkaa. Bosnia ja Hertsegovina on pelannut harjoitusotteluita kuitenkin sentään esimerkiksi Liettuaa vastaan.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan erittäin tasainen kohtaaminen, mutta Latvian joukkueesta ei löydy mitään suuria nimiä. Näissä otteluissa kokemus on suuressa roolissa ja esimerkiksi juuri Bosnia ja Hertsegovinan NBA-apu tuo sitä joukkueeseen. Napataan kakkosta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas