Lazio - Apollon 7.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Onko Lazio yllätettävissä kotiottelussa Apollonia vastaan?

Lazio – Apollon (+1), merkki 1, kerroin 
Lazio – Apollon (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,22 | 5,80 | 12,85 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, kyproslainen Apollon matkustaa Italiaan Lazion vieraaksi. Kyseessä on neljännen kierroksen kamppailu. Muut joukkueet ovat tässä lohkossa Trabzonspor sekä Legia Warsova. Lähtökohtaisesti Lazio lähtee kotonaan otteluun suursuosikkina. Materiaaliltaan Lazio on valtavasti Apollonia edellä ja samallahan toisekseen Lazio on ollut kotonaan äärimmäisen vakuuttava! Kymmenestä edellisestä kotiottelustaan Laziolla on alla kahdeksan voittoa. Viime kierroksella Italian liigassa Lazio joutui kotonaan toteamaan Genoan paremmakseen 0-2 numeroin, mutta kaiken kaikkiaan Lazio on muuten kotonaan kulkenut melkeinpä voitosta voittoon.

Apollon johtaa tällä hetkellä Kyproksen liigaa kahdeksan kierroksen jälkeen, mutta siitä on turhaa tehdä mitään johtopäätöksiä. Kyproksen liiga on tasoltaan valitettavasti äärimmäisen heikko eikä Kyprokselta löydy kuin yksi tai kaksi joukkuetta, joilla on jonkinlaisia mahdollisuuksia edes Eurooppa liigan lohkovaiheessa. Apollon on hallinnyt Kyproksen liigaa oikeastaan ihan miten on halunnut, mutta toisaalta Lazio on ollut kotonaan niin vakuuttava, että vierasjoukkueella ei tänään pitäisi olla mahdollisuuksia. Apollon on voittanut muutaman edellisen vierasottelunsa, mutta valitettavasti harva uskoo siihen, että Apollon menisi tästä lohkosta jatkoon.

Lazio lähti selkeänä ennakkosuosikkina tähän lohkoon ja voitollahan Laziolla olisi jopa mahdollisuudet nousta lohkossa ykköseksi. Lazio on viimeistellyt toistaiseksi Eurooppa liigassa vasta neljä maalia, mutta tänään Apollonin heikko puolustus tulee joutumaan erittäin vaikean tehtävän eteen. Apollon tarvitsee kaikki mahdolliset onnet mukaansa, jotta tänään edes vierastasapelistä voisi Apollon lähteä haaveilemaan. Lazio on kotonaan suursuosikin asemassa ja tasoituksellakin Lazio mahtuu vetokupongille mukaan. On mahdollista, että Apollonin selkäranka tulee katkeamaan jo ensimmäisellä puoliajalla.

Veikkaussivut | Tuomas