Lehterä nöyryytti Niemeä – haaroista sisään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

NHL:n St. Louisin ja Dallasin viimeöinen kohtaaminen tarjosi draamaa joka lähtöön. Kumpikin joukkue ehti johtaa ottelua ennen maalitonta jatkoaikaa. Suomalaisista jäällä nähtiin St. Louisin Jori Lehterä, sekä Dallasin Jyrki Jokipakka ja Antti Niemi, joka ansaitsi joukkueelleen pisteen 35/37 torjunnalla ja oli joukkueensa paras pelaaja. Rangaistuslaukauskisassa Niemenkin ote hieman herpaantui ja Dallas hävisi lopulta maalein 3-2.

NIEMI PITI DALLASIA PYSTYSSÄ

Dallas Starsin Antti Niemi oli joukkueensa tukipilari varsinaisella peliajalla, sillä St. Louis Blues voitti laukaisutilaston peräti 37-24, mutta silti ottelussa päädyttiin jatkoajalle ja lopulta rangaistuslaukauskisaan 2-2 lukemissa.

– Antti pelasi meiltä hyvin, totesi valmentaja Lindy Ruff. – Minusta hänellä oli mahtava ilta.

Dallas oli lähellä jatkoaikavoittoa, kun Jason Spezza syötti Patrick Sharpille, joka pääsi yrittämään rystyltä. Laukaus yllätti maalivahti Jake Allenin, mutta puolustaja Kevin Shattenkirk torjui kiekon ilmasta mailallaan ja ottelu eteni rankkareille

Katso parhaat palat tästä:

LEHTERÄ HASSUTTI NIEMEÄ PUIKOISTA

St. Louis Bluesin Jori Lehterä pääsi yrittämään joukkueensa viidentenä miehenä rangaistuslaukauskisassa, jossa nähtiin peräti yhdeksän maalia yhtä monella kierroksella. Lehterä vei kovasta vauhdista kiekon rystyltä kämmenelle ja lirautti kiekon jalkovälistä sisään, kun Niemi lähti sivuliikkeeseen. Ratkaisevan osuman viimeisteli David Backes, jonka yhdeksännen kierroksen maali toi 5-4 rankkarikisavoiton ja päätti ottelun lukemiin 3-2.

Katso Lehterän maali tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit

NHL-blogi: Komarov ilmiliekeissä, Korpisalolle uran avausvoitto

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa