Lehti: Mayweather kohtaa McGregorin Las Vegasissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 05/06/2016
Jaa tämä...

Nyt kuuluu isoja, todella isoja, uutisia kamppailulajien maailmasta.

The Sun lehden tietojen mukaan yksi historian mielenkiintoisimmista turpaanvetokamppailuista Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välillä näyttää toteutuvan. Huhujen ja raporttien mukaan kaksinkamppailu oteltaisiin, missä muuallakaan, kuin Yhdysvaltojen rahapelipääkaupungissa Las Vegasissa. The Sunin mukaan Floyd ”Money” Weatherin arvioidaan tienaavaan ottelusta peräti 100 miljoonaa puntaa, kun McGregorille jää näppiin vain muruset noin 7 miljoonaa englannin puntaa.

Mayweatherin tiedetään olevan kyllästyttänyt UFC-ottelija McGregorin suun soittamiseen ja nyrkkeilytähden halventamiseen. Mayweather onkin valmis tulemaan takaisin eläkkeeltä ja riskeeraamaan uskomattoman rekordinsa 49 – 0, antaakseen opetuksen ”The Notorioukselle.”

Irlantilainen heitteli maaliskuussa ilmoille muun muassa seuraavanlaisia kommentteja: ”Jos laitatte minut kasvotusten Mayweatherin kanssa, niin revin hänet kappaleiksi alle puolen minuutin. Kietoudun hänen ympärilleen kuin käärme ja kuristan tajun kankaalle.” Isolla egolla varustettu Mayweather vastasi McGregorille, että: ”En voi ottaa tyyppiä tosissaan. Hän on vain yksi pelle joka yrittää saada itselleen julkisuutta.” The Sunin lähteet kertovat vapaaottelijan sanojen kuitenkin jääneen nakertamaan nyrkkeilytähden korvien väliin, jonka vuoksi hänelle on tullut pakkomielle päästää pieksemään McGregor ja opettamaan suulaalle irkulle hieman kunnioitusta.

Molemmat osapuolet ovat lehden mukaan päässeet jo sopuun sopimuksen yksityiskohdista ja virallinen ilmoitus ottelusta tullaan antamaan parin tulevan viikon aikana.

Jos tämä vuosisadan ottelu näkee päivän valon niin kumman uskot voittavan?

VIDEO: JORI LEHTERÄ RUISLASTUJEN HERVOTTOMANA MAINOSKASVONA

SIIRTYYKÖ ZLATAN SITTENKIN VALIOLIIGAN SIJAAN SERIA A KENTILLE?