VIDEO: Leijonille takaisku - Jyrki Jokipakka sivuun World Cupista?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoisten puolustaja ei välttämättä ole syksyllä pelikunnossa.

Jääkiekon World Cupiin valmistautuva Suomi voi kokea takaiskun, sillä Jyrki Jokipakka joutuu mahdollisesti jäämään turnauksesta sivuun. Jokipakka oli yksi kolmesta viimeisestä puolustajasta, jotka kiinnitettiin World Cupin miehistöön ja nyt Sportsnetin Fan 960 -lähetyksessä kerrotaan, että hän ei ole tuolloin ehkä pelikunnossa.

– Hän kävi kauden jälkeen lonkkaleikkauksessa. Ei ole täysin varmaa varmaa, että hän pystyy pelaamaan tässä turnauksessa, kertoi Jokipakan NHL-seuran toimitusjohtaja Brian Burke.

Jokipakka siirtyi kausi sitten Dallas Starsin vahvuudesta Calgary Flamesiin osana isompaa kauppaa, jossa Kris Russell matkasi tähtipaitojen ryhmään. Jokipokka pelasi kauden aikana 40 peliä Dallas Starsin vahvuudessa ja vajaa parikymmentä kamppailua nykyisen työnantajansa riveissä.

Jos Jokipakka ei pysty osallistumaan World Cupiin, mahdollisia korvaajia voisivat olla muun muuassa Topi Jaakola tai Atte Ohtamaa. He pelaavat KHL:ää Jokereiden vahvuudessa. Myös Petteri Lindbohm tai kiekollisempi vaihtoehto Juuso Hietanen ovat mahdollisesti tulossa Jokipakan korjaavaan rooliin

Jokipakan tavoin Esa Lindell, Olli Määttä, Rasmus Ristolainen ja Sami Vatanen ovat tähän mennessä nimetty World Cupin miehistöön yhdessä Ville Pokan ja Sami Lepistön kanssa.

World Cupiin nimettyä joukkuetta saa muuttaa ainoastaan loukkaantumisten tai muiden painavien syiden johdosta. Turnaus lähtee käyntiin Torontossa syyskuun 17. päivänä.

 

World Cupia odotellessa NHL-kaukaloissa taistellaan Stanley Cupin voittamisesta Pittsburgh Penguinsin ja San Jose Sharksin välillä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Suomen aikaa viime yönä.

Peliyhtiö Expekt on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: Pikkuleijonien kultasankari Pohjois-Amerikkaan
NHL:n kulttipelaaja haluaa perustaa oman joukkueen World Cupiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa