Leijonien kaikki kisapassi leimattu - Ei enää NHL-apuja! | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Leijona-johto on nyt leimannut kaikki käytettävissä olevat kisapassit.

Leijonien general managerina toimiva Jari Kurri antoi torstaina tärkeää taustatietoa mahdollisten NHL-vahvistusten saapumisesta Minskin MM-kisoihin. Hänen mukaansa Olli Määtän kisamatkan esteeksi muodostui nuorukaisen oma seura Pittsburgh Penguins.

– Siellä on vähän häikkää seuran puolesta, Kurri kertoi Ylelle.

Ymmärrettävästi myös Mikko Koivua ja Mikael Granlundia oli kysytty Erik Haulan ohella mukaan Leijona-miehistöön, mutta kaksikko ei päässyt lähtemään MM-karkeloihin.

– Siellä on taustalla vähän vammoja ja seuran kanssa on tehty myös selvät päätökset ja hyvässä ymmärryksessä. Ihan ymmärrettävistä syistä. Molemmilla olisi ollut kovat halut pelata, mutta määrätyt asiat painavat siellä taustalla, Kurri kertasi.

Leijona-lauma sai torstaisen Valko-Venäjä -ottelun alla jobinpostia Petteri Wirtasen loukkaantumisen muodossa. Nelosketjun sentterinä pelannut Wirtanen kärsii ylävartalovammasta eikä pysty välttämättä enää pelaamaan turnauksessa.

Wirtasen paikan kokoonpanosta ottaa katsomossa alkuturnauksen viettänyt Tomi Sallinen. Täten puolustaja Oskari Korpikari lähetetään kisoista kotimatkalle, sillä kaikki kisapassit on nyt leimattu. Korpikari joutui tekemään tilaa torstai-iltana Minskiin saapuvalle Haulalle.

Haula debytoi Leijona-paidassa perjantaina pelattavassa Sveitsi-ottelussa.

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut