Leijonien puolustajaa viedään Luleåaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomen maajoukkueen puolustajakalustoon kuuluvaa Anssi Salmelaa viedään jälleen yhteen ruotsalaisseuraan.

Suomen maajoukkueen puolustajaa Anssi Salmelaa huhutaan vahvasti uuteen ruotsalaisseuraan. Luleå HF:n Lars Bergström kertoi Norrbottens-Kuriren-lehdelle, että joukkue on kiinnostunut suomalaispelaajan palveluksista.

– Hän on Suomen maajoukkueen hyvä pelaaja. Olemme tarkkailleet häntä, Bergström kertoi.

Seura ei kuitenkaan ole tehnyt sopimustarjousta Salmelalle.

Luleåssa valmiiksi useita suomalaispelaajia

Luleån joukkueessa pelaavat jo ennestään suomalaiset Ilari Melart, Lennart Petrell ja Toni Rajala. Joukkueen viime kauden ykköspakki oli niin ikään suomalainen Kristian Näkyvä. Hän kuitenkin suuntasi ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan NHL-seura Nashville Predatorsin organisaatioon.

Luleå on voittanut Ruotsin pääsarjan mestaruuden kertalleen. Seura voitti mestaruuden vuonna 1996.

Suomen paidassa MM-kultaa vuonna 2011 voittanut Salmela edusti viime kaudella toista ruotsalaisseuraa Färjestadia, jossa hän teki 42 ottelussa 23 tehopistettä.

SM-liigassa Salmela on edustanut Pelicansia ja Tapparaa, josta hän siirtyi NHL:ään kauden 2007–2008 jälkeen voitettuaan SM-liigan puolustajien maalikuninkuuden. Tuolloin hän viimeisteli 16 maalia. NHL:ssä hän on edustanut New Jersey Devilsiä sekä Atlanta Thrashersiä.

Miesten maajoukkueessa Salmela esiintyi ensimmäisen kerran kaudella 2006–2007.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat vahvasti mukana eri kiekkoliigojen tapahtumissa. Mikäli sinulla on selkeä mestariehdokas esimerkiksi Ruotsin pääsarjan mestaruuteen, Unibet tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Muistathan myös lukea Veikkaussivujen tarjoamat vihjeet lauantaille. Veikkausliigassa HJK kohtaa KTP:n ja myös YLEn lähettämässä Tampereen tennisturnauksessa Jarkko Nieminen saa vastaansa Tristan Lamasinen.

Lähde: Expressen

Lue myös:
Riku Hahl palaa Hämeenlinnaan!
Video: Tässäkö jääkiekkohistorian parhaat maaliselostukset?
Tomi Kallio tekee paluun Turkuun!

jvg nights