Leijonat saamassa NHL:stä kovan vahvistuksen MM-kisoihin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 04/02/2017
Jaa tämä...

Mikko Rantanen vahvistaa Leijonia MM-kisoissa?

Jääkiekon MM-kisat kolkuttelevat jo ovella, joten spekulaatiot Leijonien tulevasta joukkueesta käyvät luonnollisesti kuumina. Yle uutisoi tänään, että NHL:ssä kiekkoileva Mikko Rantanen on tulossa Leijonien avuksi, mikäli mies pysyy terveenä. 20-vuotias hyökkääjä olisi kieltämättä kova vahvistus Leijonien nippuun.

– Jos vain pysyn tässä terveenä, niin mikä ettei. Tässä on otettu aika paljon turpaan, niin olisi ehkä mukava jatkaa vielä kautta ja yrittää voittaa siellä jotakin. Suomen paita kiinnostaa muutenkin aina. Parempi fiilis sieltä varmaan jäisi kuin täältä. Jaksaminen on hyvällä tasolla, joten miksi ei, Rantanen kertoi Ylelle.

Vaikka Colorado Avalanchen kausi on ollut kaikkea muuta kuin hyvä, on Rantanen silti pelaamassa vahvaa tulokaskautta maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Suomalainen on tehtaillut 72 pelissä tehot 17+18= 35.

Rantanen olisi hyvä vahvistus Leijonille, mutta olisi hienoa, että myös mies itse pääsisi vaikean NHL-kauden jälkeen päättämään kautensa positiivisissa merkeissä. Coloradon paidassa ei tullut vielä menetystä, mutta Leijonien kanssa Rantasella olisi mahdollisuus pelata hieno kevät. Toivotaan, että TPS-kasvatti pysyy terveenä, jotta mies saadaan Leijona-paitaan.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa