LeKi - Peliitat 11.9.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/11/2013
Jaa tämä...

Peliitat haastaa Mestiksen avauskierroksella LeKin.

LeKi – Peliitat, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,62 | 4,90 | 3,55 

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelutarjontaa, LeKi saa Lempäälässä vieraakseen Peliitat. Viime kaudella Peliitat pelasi aivan taitojensa ylärajoilla, mutta tällä kaudella Peliitat on todennäköisesti palaamassa takaisin tylyyn arkeen. Peliitat sai pidettyä suunnilleen viime kauden runkonsa ryhmässä, mutta harjoitusottelut ovat osoittaneet, että Peliitoilla on suuria ongelmia niin maalivahtiosastolla kuin puolustuksessakin. Peliitat on pelannut kesän aikana harjoitusotteluissa erittäin runsasmaalisia kamppailuja ja tosissaan varsinkin puolustuksessa Peliittoilla on ollut valtavia ongelmia.

Peliitoilta puuttuu oikeastaan kokonaan tällä kaudella ykkösmaalivahti, joten Peliittojen tilanne vaikuttaa kieltämättä hieman erikoiselta. Toisaalta se on näkynyt kesän aikana juuri harjoitusotteluiden tuloksissa, viime kauden hyvä menestys materiaaliin nähden ei taida tällä kaudella olla realistista tavoitetta siispä nähnytkään. Maalivahtiosasto lähti pakon edessä uuteen uskoon, joten tällä kaudella Peliittojen alakerta tulee olemaan suurissa ongelmissa.

LeKi on saanut kesän aikana hankittua kokoonpanoonsa muutamia laadukkaita vahvistuksia, joten on syytä olettaa, että viime kaudella karsintapeleistä pudotuspeleihin kammennut LeKi tulee tosissaan taistelemaan paikoista kahdeksan parhaan joukossa. Useampikin LeKin pelaaja kärkkyy tietenkin paikkaa liigasta tälläkin kaudella, mutta kaiken järjen mukaan LeKi tulee olemaan tosissaan taistelussa mukana pudotuspelipaikoista. Joka tapauksessa maaleja tullaan tänään varmasti näkemään. Peliittojen tilanne ei vakuuta pätkääkään.

Veikkaussivut | Tuomas