Lev Praha - SKA Pietari 2.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2013
Jaa tämä...

Vahvassa vireessä oleva Lev Praha hurjan tehtävän eteen.

Lev Praha – SKA Pietari, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 3,55 | 4,10 | 1,80

 

 

Jääkiekon KHL:n äärimmäisen mielenkiintoisessa ottelussa Lev Praha saa vieraakseen SKA Pietarin. Mielenkiintoisen ottelusta tekee se, että Lev Praha on tällä hetkellä SKA Pietarin tavoin erinomaisessa pelivireessä. Edellisestä viidestä ottelustaan Lev Praha on saalistanut neljä voittoa, täysin sama tilanne on myös SKA Pietarilla. Läntisessä konferenssissa SKA Pietari on tietenkin ensimmäisenä, mutta myös Lev Praha on hienosti sentään kuudentena. Joka tapauksessa joukkueiden välinen tasoero on suuri SKA Pietarin eduksi, sillä vierasjoukkueen tasoista materiaalia ei toisella joukkueella tässä liigassa ole. SKA Pietari on pelannut neljä ottelua kotonaan putkeen ja niissä yhteensä SKA Pietarille ollaan tehty kolme maalia. Vierasjoukkueen puolustus on siispä ollut äärimmäisen vaikeasti murrettavissa.

Lev Praha palaa nyt takaisin kotijäälle vieraskiertueen päätteeksi, sillä Lev Prahalla on alla yhteensä neljän ottelun mittainen vierasputki. Edellisellä kierroksella Lev Praha voitti Barys Astanan tiukassa ottelussa 2-3 numeroin. Lev Praha on pelannut viime aikoina paljon erittäin tasaisia yhden maalin otteluita, joten on selvää, että kotijoukkueen parhaat pelaajat ovat joutuneet erittäin kovalle koetukselle. Lev Prahan materiaali ei ole tietenkään millään mittarilla SKA Pietarin tasoa, joten siinä mielessä voisi maalaisjärjellä kuvitella, että etua on tässäkin asiassa annettava SKA Pietarin suuntaan. SKA Pietari ratkaisi edellisen ottelun Atlantia vastaan jo ensimmäisessä erässä, joten SKA Pietari on pystynyt lepuuttamaan parhaimpia pelaajiaan tarpeen vaatiessa. Se on kuitenkin todettava, että SKA Pietarin on pysyttävä poissa jäähyiltä. Atlantia vastaan pietarilaiset jäähyilivät liikaa.

Lev Praha on kotonaan pelannut äärimmäisen hyvin, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet prahalaisille peräti neljä voittoa. Mutta sanotaan nyt uudelleen kuitenkin se sama asia – kotijoukkueen materiaali ei kestä sitä, että jatkuvasti joudutaan pelaamaan jatkoille meneviä otteluita. Ne ovat yksittäisessä ottelussa pieniä asioita, mutta jatkuvasti näin tapahtuneena se rasittaa merkittävästi kotijoukkueen materiaalia. SKA Pietarihan on hallinnut muutenkin joukkueiden edellisiä kohtaamisia, sillä viisi edellistä kamppailua ovat jokainen menneet SKA Pietarin nimiin. Lev Praha on kotonaan ehdottomasti erittäin yllätysvalmis, mutta SKA Pietari on ollut kaiken kaikkiaan niin vakuuttava, että lähtökohtaisesti vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas