Liechtenstein U21 - Sveitsi U21 9.9.2013 | Jalkapallon EM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/09/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Liechtensteinin synkkä karsintaurakka Sveitsiä vastaan?

Liechtenstein (+3) – Sveitsi, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 26,00 | 9,00 | 1,09 

 

 

Jalkapallon alle 21 -vuotiaiden EM-karsinnat jatkuvat tänään usealla mielenkiintoisella ottelulla, Liechtenstein sekä Sveitsi iskevät yhteen. Liechtenstein on tähän mennessä ehtinyt pelaamaan kaksi karsintaottelua, kun taas Sveitsi on pelannut vasta kerran. Liechtenstein on materiaaliltaan lohkon kenties heikoin joukkue ja se onkin tullut varmasti kaikille selväksi jo kahden karsintaottelun perusteella. Liechtenstein on kahdessa karsintaottelussa jäänyt kokonaan maaleitta ja toisekseen omissa verkot ovat heiluneet vaatimattomasti yhdeksän kertaa.

Sveitsi tulee taistelemaan tosissaan lohkossa kahdesta kärkisijoituksesta, joten Sveitsillä ei missään tapauksessa ole varaa kompuroida surkeaa Liechtensteinia vastaan! Sveitsi on toisaalta aloittanut urakkansa karsinnoissa hyvin, vaikka alla onkin vasta yksi ottelu. Sveitsi on ehtinyt voittamaan Latvian vieraissa 0-2 maalein. Mikäli Sveitsi haluaa tosissaan selviytyä kahden joukkoon tässä lohkossa, näistä vastustajista on otettava aina pisteet.

Tasoero joukkueiden välillä on erittäin selkeä Sveitsin eduksi eikä kotietukaan tässä tapauksessa ole välttämättä aivan normaalia tasoa. Sveitsi on joukkueista joka tapauksessa niin paljon edellä, että vaikeaa on kuvitella Liechtensteinin venyvän edes kotonaan jättiyllätykseen. Sveitsin puolustus on ajoittain ollut hyvinkin epätasainen, mutta mikäli se on edes normaalilla tasolla, Liechtenstein ei tule tässä ottelussa juhlimaan.

Veikkaussivut | Tuomas