Liiga - Monta huippupelaajaa vielä ilman sopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekkoilun kuninkuussarja Liiga alkaa noin kuuden viikon kuluttua. Ensimmäiset harjoitusturnaukset sen sijaan alkavat jo ensi kuun alussa, mikä tarkoittaa sitä että joukkueiden voimasuhteiden mittaaminen alkaa nyt todenteolla. Suurin osa jengeistä on valmiita eikä kokoonpanoihin enää tule varmasti suuria muutoksia. Vapailla markkinoilla on kuitenkin vielä ainakin tusinan verran mielenkiintoisia pelimiehiä jotka esiintyivät viime kaudella kotimaisissa kaukaloissa. Veikkaussivut.com nostaakin nyt esiin suurimmat saaliit jotka vielä odottavat nappaajaansa.

Arttu Luttinen

HIFK-ikoni Arttu Luttinen on pelaaja jota voidaan kutsua taistelun ruumillistumaksi. Petopaitojen kapteenilla oli vaikea viime kausi eikä tulosta syntynyt odotetunlaisesti. Mies on kuitenkin edelleen 33-vuotiaana kelpo sentteri josta hyvänä osoituksena on kolmen edellisen kauden aikana tehdyt 42 maalia. Luttinen ei jatka enää Helsingissä joten edessä on varmasti maisemanvaihto. Löytyykö tiukkaa IFK-leimaa itsessään kantavalle Luttiselle töitä suomesta vai onko suuntana ulkomaat?

Niklas Hagman

770 NHL-ottelua, hurjat tehot Liigassa kolme vuotta sitten ja monta hienoa Leijona-hetkeä. 37 – vuotias Niklas Hagman siirtyi viime kaudella suurin odotuksin Liigaan ja Kärppiin mutta tulosta ei vain syntynyt. Tie veikin loppukaudeksi Oulusta HPK:n nuttuun jossa meno oli tutumpaa Hagmania miehen iskiessä 17 ottelussa tehot 4 + 5 = 9. Miehestä voisi olla vielä apua monellekin Liiga-joukkueelle mutta roolin täytyy olla sopiva ja palkkapyyntö kohtuullinen.

Curtis Hamilton

25 – vuotias kanadalainen oli Lappeenrannan SaiPa:lta todellinen löyty viime kaudella. Mies kamppaili aluksi tiukasti maalipörssin voitosta, mutta romahti loppukaudesta koko muun joukkueen kanssa. Mies siirtyi ennen pudotuspelejä vielä TPS:n riveihin mutta loukkaantuminen pilasi sen visiitin. Miehen tilastoihin jäi lopulta merkinnät 45 ottelua 15 + 13 = 28. Kyseisillä tehoilla luulisi löytyvän tonttia Liiga-kartalta.

Michael Keränen

Viime Liiga-kauden kohutuin pelaaja oli varmasti Michael Keränen joka siirtyi suuren mylläkän saattelemana KHL-seura Jokereista Ilvekseen. Siirto maksoi Ilvekselle peräti 100 000€ Liigan asettaman sakon vuoksi. ”Hintaansa” nähden Keränen oli pettymys tehden 31 ottelussa vain 13 tehopistettä (6 + 3). Ilveksellä on optio Keräseen myös alkavalle kaudelle, mutta ainakaan vielä sen käytöstä ei ole tiedotettu. Naaraako joku muu seura tämän muutaman vuoden takaisen runkosarjan parhaan pelaajan?

Vili Sopanen

Vili Sopanen pelasi viime kaudella Lahden Pelicansissa hurjan kauden. Tehoja syntyi kuin liukuhihnalta ja mies teki hattutempun aina kun siltä tuntui. 46 ottelussa syntyikin yhteensä 41 tehopistettä mikä on kova näyttö. KHL:n kiinalaiseura Kunlun Red Star nappasikin Sopasen heti kauden päätyttä mutta miehen sairastelun (hengitysteiden infektio) vuoksi sopimus on nyt purettu ja Sopanen on jälleen vapaata riistaa. Miehen omien sanojen mukaan täyteen pelikuntoon pääseminen vie häneltä vielä 3-4 viikkoa. Kesän harjoittelematta olleen pelaajan hankinta voi olla riski, mikä ei ainakaan välttämättä kiinnosta ulkomaisia seuroja. Nähtäväksi jää mihin Sopanen päätyy ennen kauden alkua.

Oletko sinä varma siitä että oma suosikki seurasi voittaa ensi kaudella mestaruuden? Käy lyömässä jo ennakkoon veikkauksesi sisään esimerkiksi Veikkaushuonneella ja voit tienata pikku potin keväällä. 

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa