Liigan jatkoaikauudistus yllätti monet - Pelaajilta ei kysytty mielipidettä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 08/08/2015
Jaa tämä...

Liiga tiedotti perjantaina, että myös Suomen korkeimmalla sarjatasolla siirrytään jatkossa pelaamaan jatkoajat kolmella kolmea vastaan. NHL tiedotti jo aiemmin ottavansa uudistuksen käyttöön, mutta Liiga vakuutti vielä kesäkuussa Ylelle, että Suomessa jatkoajat pelataan neljällä neljää vastaan.

Sääntöuudistus otetaan avosylin vastaan, mutta Liigan toimintavat asian suhteen jättävät paljon parantamisen varaa, sillä edes pelaajat eivät tienneet asiasta etukäteen.

Jääkiekon pelaajayhdistys SJRY:n hallituksessa mukana oleva HIFK:n Teemu Ramstedt kommentoi tilannetta Twitter-tilillään.

– Olishan se kiva ollu kun edes hallituksen mielipide oltais kysytty. Ei sillä et päätös huono olis, mies twiittasi.

– Antaisi kuvan että YHDESSÄ kehitetään asioita. Vielä siis hommia edessä tämän(kin) suhteen, et puhallettais yhteen hiileen. Jatkossa toivon, että viedään lajiamme yhdessä eteenpäin, Ramstedt jatkoi.

Yle Urheilu haastatteli myös toista nimettömänä pysyttelevää pelaajaa, joka oli Ramstedtin kanssa samoilla linjoilla.

– Itse muutosta vastaan ei ole mitään, mutta onhan tämä toimintapa taas rimanalitus liigan puolelta. Se vain on niin, että ilman meitä pelaajia tätä liigaa ei pelata näin hyvällä tasolla pelaajavirran ollessa joka vuosi ulospäin. Tämä vain osoittaa, miten vähän liigan päättäjät kunnioittavat pelaajia, jotka tekevät tästä lajista niin kiinnostavan. SM-liiga ei ole NHL, se on eri bisnes, kiekkoilija kommentoi.

Valioliiga on taas täällä! Maailman kovin liiga potkaistaan jo tänään käyntiin, ja Nordicbet tarjoaa vedonlyöjille kertoimet matseihin!

[interaction id=”55c344d4b7e78f9b32ff45d5″]

Lue myös:
SaiPa ei antanut KooKoolle mahdollisuuksia kauden ensimmäisessä paikallispelissä!
Kari Lehtosen on nostettava tasoaan!

nordicbet-valioliiga-790