VIDEO: Oma koira puri Talviklassikossa - "Tämä oli upea päivä"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2014
Jaa tämä...

Washingtonissa nähtiin tiukka kamppailu.

NHL:n talviklassikko pelattiin jo seitsemättä kertaa. Vastakkain olivat tällä kertaa Washingtonin Nationals Park -stadionilla Washington Capitals ja Chicago Blackhawks.

Kentän näkyvin hahmo oli jälleen kerran Alexander Ovetschkin, joka summasi tehot 1+1. Pisteet Washingtonille varasti kuitenkin Troy Bouwer ylivoimamaalilla varsinaisen peliajan viime sekunneilla.

Suomalaisista mukana oli Antti Raanta Chicagon luukkuvahtina. Raanta pääsi ihailemaan vaihtoaitiosta entisen Chicago-pelaajan Troy Brouwerin 3-2 maalia, joka ratkaisi ottelun Washingtonille vain 13 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

[ Betsson tarjoilee kaikille suomalaisille asiakkailleen KAKSI 20 € riskitöntä vetoa nuorten MM-kisoihin! Tartu tarjoukseen tämän linkin kautta! ]

Raanta kuvaili itse ottelutapahtumaa upeaksi spektaakkeliksi ja oli iloinen saadessaan olla mukana, mutta oli luonnollisesti pettynyt ottelutulokseen.

– Juuri nyt ajattelemme vain kahden pisteen menettämistä, eli tunnelma ei ole mahtavin. Tämä oli kova tappio, mutta kaikkineen tämä oli upea päivä, veskari kommentoi ottelun jälkeen lehdistölle.

Katso matsin huippuhetket tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

{global_content name=’bonukset-taulukko-kaikki’}

{uutispalikka number=”4″ gcb=”uutispalikka-suositut”}