Liiganoususta päätös klo 15.00! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

SM-liiga ilmoittaa mahdollisen liiganousijan nimen tänään klo 15.00 alkavassa tiedotustilaisuudessa.

Helsingin Jokerit siirtyy ensi kaudeksi KHL:ään. Tätä tyhjiötä on oltu yhtenä päivänä paikkaamassa Vaasan Sportilla, yhtenä päivänä Kouvolan KooKoolla ja yhtenä päivänä aiottu jättää täyttämättä lainkaan.

Tänään kuitenkin saadaan varmuus tähän tilanteeseen. SM-liiga järjestää tiedotustilaisuuden klo 15.00 alkaen, jossa kerrotaan mikä joukkue nousee Liigaan ensi kaudeksi vai nouseeko mikään.

”Ennakkosuosikkina” tällä hetkellä on Vaasan Sport, joka on huhuissa jopa liitetty Jokereiden ensi kauden farmiseuraksi. Sport on resursseiltaan potentiaalisin nousija, mutta kysymys kuuluukin: Voiko kabinettipäätöksellä tapahtuvaa nousua pitää millään tapaa uskottavana?

Jos SM-liiga haluaisi toimia oikein, tänään tiedotustilaisuudessa kerrottaisiin, että Liigaa pelataan ensi kaudella 13 joukkueella ja kauden 2014-2015 päätteeksi Mestiksen voittaja nousee Liigaan. Näin liiganousua havittelevat joukkueet voisivat laittaa puitteensa kuntoon ensi kauden aikana ja nousukin tapahtuisi aidosti urheilullisuuden nimissä.

SM-liigan toiminta valitettavasti vain on mitä on. Ei yllättäisi, jos tänään tapettaisiin kaikki mielenkiinto kohta alkavilta Mestiksen pleijareilta ja samalla napsuisi Vaasassa liiganoususaunailtojen kiukaat tulille.

Kiinnostaako Esa Tikkasen nimikirjoituksella varustettu Edmonton Oilersin pelipaita? Voit voittaa sellaisen täältä! >>>