Porin Ässille satojen tuhansien tappiot!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Ruma tulos

HC Ässät Pori Oy:n päättynyt tilikausi jäi tappiolliseksi peräti 358 659,40 euron verran. Joukkue tiedotti asiasta omalla verkkosivullaan.

Porissa kuitenkin vakuutetaan, että seuran talous on vakaalla pohjalla isosta tappiosta huolimatta.

– Suurimmat syyt tappiolliseen tilikauteen olivat pienentyneet pääsylipputulot sekä budjetoitujen henkilöstökulujen ylitys. Taloudellinen tilanteemme on kuitenkin vakaa, joukkueen toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki totesi Ässien tiedotteessa.

Tulokseen vaikutti varmasti myös pelillisesti heikko kausi, sillä Ässät oli Liigan runkosarjassa vasta sijalla 9. Pudotuspeleissä tie loppui lyhyeen, kun SaiPa pudotti porilaiset jatkosta puhtaasti voiton 2-0. Porissa toivotaankin, että ensi kausi sujuu hieman paremmissa merkeissä.

Monet liigajoukkueet – ja yleisesti urheiluseurat – ovat ongelmissa nykyisessä taloustilanteessa, mutta myös positiivisia esimerkkejä löytyy. Monet voisivat ottaa mallia SaiPasta, joka on lyönyt pöytään voitollisen tilikauden jo neljänä vuonna peräkkäin.

Ennen Liiga-kauden alkua jääkiekkokuumetta on parasta lievittää CHL-kiekon avulla. Mikäli haluat lisää jännitystä elämään, niin käy tarkastamassa eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet CHL-otteluihin. 

Lue myös:

Champions Hockey League pyörähtää tänään käyntiin!

Tuukka Raskin harteille kasataan jälleen iso vastuu ensi kaudella!