Lille - AS Monaco 3.11.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuvatko AS Monacon heikot vieraspeliesitykset Lillen vieraana?

Lille – AS Monaco, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,10 | 2,90 

 

 

Sarjataulukossa kolmantena oleva Lille on tällä hetkellä toisena olevaa AS Monacoa kaksi pistettä jäljessä. Molemmat joukkueet pelaavat tänään kahdennentoista kierroksen ottelunsa. Kyseessä on jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa. Kyseessä on kahden huippujoukkueen välinen kohtaaminen. Materiaaliltaan AS Monaco on joukkueista laadukkaampi, mutta AS Monaco ei ole vieraissa vakuuttanut lainkaan. Tätä menoa AS Monacon mestaruusmahdollisuudet tulevat menemään hyvinkin nopeasti pieleen, sillä PSG johtaa Ranskan liigaa ja tässä vaiheessa on selvää, että AS Monaco omaa hurjat paineet. AS Monaco on materiaaliltaan yhdessä PSG:n kanssa suurimmat mestarisuosikit, mutta AS Monaco on viidestä vierasottelusta voittanut vain kaksi. Se on ehdottomasti liian vähän. 

Lille tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja tälläkin kaudella Lille on pelannut kotonaan äärimmäisen vakuuttavasti! Kaiken kaikkiaan Lille on pelannut kotonaan viisi kertaa ja saalistanut näistä otteluista voiton neljästi. Mestarisuosikki Lille ei ole, mutta kärjen takana Lille on ehdottomasti yllätysvalmis. Lilleä vastaan maalinteko on muutenkin ollut vierasjoukkueille erittäin vaikeaa, sillä vastustajat ovat Lillelle tehneet punaisten kotiareenalla vain kaksi maalia. Lille hävisi Ranskan Cupissa kylläkin kotonaan viime kuun lopussa, mutta sitä ennenhän toisaalta Lille voitti kaksi kotiottelua Ranskan liigassa putkeen 6-0 maalierolla.

Lähtökohtaisesti AS Monacolla riittää yksilötaitoa Lilleä enemmän, mutta Lillen kotietu kääntää vaakaa huomattavasti kotijoukkueelle paremmaksi. AS Monaco ei ole syystä tai toisesta saanut vieraissa peliään kulkemaan. Vierasjoukkueella tässä vaiheessa alkaa olemaan jo tosissaan paineetkin korkealla, sillä pistemenetyksiä oikeastaan ei voisi tulla tai muussa tapauksessa mestaruus alkaa pikkuhiljaa karkaamaan. Kausi on tässä vaiheessa vielä alussa, mutta AS Monaco ei halua päästää PSG:tä karkumatkalle. Lille on tällä hetkellä siinä tilanteessa kotiotteluiden osalta, että kyllähän nyt kotivoitosta lähdetään liikenteeseen. Kummallakaan joukkueella ei oikeastaan poissaoloja ole, joten hyvät kokoonpanot tänään kentällä tullaan näkemään niin Lillen kuin AS Monaconkin osalta.

Veikkaussivut | Tuomas