VIDEO: Tässä maailman parhaat maalivahdit viime kaudella!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Suomen kesä kulkee tällä hetkellä vääjäämättä kohti loppuaan, ja antaa tilaa syksylle. Toisen kauniin loppu on kuitenkin usein toisen kauniin alku. Ja niin tänäkin vuonna, kuten jo kymmeninä aikaisempinakin vuosina, Eurooppalaiset huippujalkapallosarjat pyörähtävät käyntiin syksyn myötä. Isoista sarjoista Saksan Bundesliiga ja Englannin Valioliiga ovat jo nytkähtäneet käyntiin, ja pian samaa herkkua on tarjolla myös Mestarien Liigan, La Ligan ja Seria A:n muodossa.

Jalkapallosarjasta ja joukkueesta riippumatta yksittäinen tärkein pelipaikka joukkueessa on maalivahdilla. Joukkueen maalivahti on puolustuksen viimeinen lukko, joka tarjoaa henkilökohtaisella suorittamisellaan omalle joukkueelleen joka ilta mahdollisuuden voittaa. Hyvänä esimerkkinä voidaan nostaa esiin paikoitellen viime kaudella Valioliiga-seura Manchester Unitedia tolpillaan pitänyttä David De Geata.

Euroopan kentillä on tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon todella hyviä maalivahteja kansallisesta sarjasta riippumatta. Tästä osoituksena voidaan pitää tänä keväänä ja kesänä nähtyjä isoja maalivahtikauppoja ja jatkuvia siirtohuhuja. Veikkaussivut haluaakin tänään tarjota lukijoille kattavan video otannan jalkapallokauden 2014 – 2015 kymmenestä parhaasta maalivahdista sekä heidän torjunnoistaan. Listalla ei ole suuria yllätyksiä, mutta se on joka tapauksessa hieno kunnianosoitus jatkuvan suurennuslasin alla oleville maalivahdeille:

 

Mestarien liiga karsinnat jatkuvat jälleen tänään. Käy katsomassa sivuiltamme vedonlyöntivihjeet ja muista että parhaat kertoimet illan otteluihin tarjoaa Unibet!

Lue myös:

Juventus haluaa Tottenham-tähden!

VIDEO: Robin van Persien myynti oli liikaa tälle juniorille!

Tässä ovat maailman kovatuloisimmat jalkapalloilijat – listalla yksi suuri yllätysnimi!

unibet