virgil van dijk

Liverpool - West Ham 24.2.2018, Liverpool on vauhtikone

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Liverpool voi hypätä ainakin hetkeksi liigakakkoseksi, jos se voittaa West Hamin. Pool on dominoinut Hammersia viime otteluissa. Marraskuun alussa Lontoossa Liverpool voitti 4-1, ja toukokuussa, jolloin joukkueet pelasivat myös Lontoossa, Pool voitti 4-0. Tähän vielä päälle se, että West Hamin manageri David Moyes ei ole koskaan voittanut ottelua Liverpoolin Anfieldilla ja viikolla Pool pöllytti Mestareiden liigan vierasottelussa Porton 5-0, niin Liverpoolin suosikkiasema alkaa näyttää hyvältä joka kantilta.

Ainoa fakta, joka puoltaisi Hammersin menestystä on se, että vaikka Moyes ei ole Anfieldilla onnistunut, niin West Ham on ollut Liverpoolin kotikentällä hyvä. Se ei ole hävinnyt kolmeen viime otteluun Poolin vieraana.

Liverpool on terveempi

Loukkaantumispuolellakin Liverpoolilla menee hyvin, ja Hammersilla on ongelmia. West Ham on ilman Andy Carrollia ja Pedro Obiangia, ja vielä Manuel Lanzinin ja Winston Reidin pelaaminen on epävarmaa. Liverpoolilla ei ole uusia loukkaantuneita, laitapakki Nathaniel Clyne ja varamaalivahti Adam Bogdan ovat olleet sivussa jo pitkään.

Vetomarkkina on tehnyt Liverpoolista ylivoimaisen suosikin. Sen voittokertoimet ovat hieman päälle 1.20 -tason, ja kyllä lukema on paremminkin alikerroin. Jurgen Kloppin ryhmällä on ollut tapana silloin tällön epäonnistua helpommissa otteluissa, kun se ensin on pelannut hyvän jakson kovia otteluita. Nyt Liverpool on pelannut hyvän jakson, viimeisissä neljässä ottelussa se on pitänyt oman maalinsakin puhtaana kolme kertaa.

Liverpoolin hyökkäyspäätä ei oikein voi kehua tarpeeksi. Joukkue menetti loistavan Philippe Coutinhon Barcelonaan, mutta se ei tunnu menoa haittaavaan. Kesällä Pooliin tullut Mo Salah on yksi Valioliiga-kauden parhaista pelaajista. Hänen ottelukeskiarvonsa on maali tai maalisyöttö noin tunnissa. Sadio Mane otti johtoroolin viikolla Portossa, hän teki hattutempun.

Liverpoolin hyökkäyspää on huiman nopea, sen pysäyttäminen tulee olemaan West Hamille hankalaa. Hankalaa se on kaikille joukkueille.

Hammers tiukilla putoamistaiston kanssa

West Ham on sarjataulukossa sijalla 12, mutta matkaa putoamisrajan alla olevaan Southamptoniin on vain neljä pistettä. Tällä kaudella Valioliigan putoamistaistosta tulee jännttävämpää kuin mestaruustaistosta.

Hammers varmasti lähtee hakemaan pelistä pistettä. Se makuuttaa puolustusta alhaalla eikä missään nimessä halua antaa Liverpoolin nopealle kärkipäälle tilaa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.23 – 7.25 – 13.50. Kotivoitolle saa hintaa liian vähän, joten kaivetaan varovainen veto vierailijan puolesta. West Ham +2 saa Unibetilta kertoimeksi 1.81. Se kelpaa, Liverpoolin tasan kahden maalin voitolla panosrahat palautetaan pelitilille.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Karius, Robertson, Matip, van Dijk, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Can, Henderson, Salah, Firmino, Mane

West Hamin mahdollinen avaus: Adrian, Collins,Ogbonna,Creswell, Kouyate, Noble, Zabaleta, Antonio, Arnautovic, Chicharito, Mario

Elokuussa 2015 Hammers voitti Anfieldilla 3-0:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot