Liverpool - West Ham 7.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Hiljentääkö West Ham Andfieldin kotiyleisön jättiyllätyksellään?

Liverpool – West Ham, merkki 2, kerroin 10,00 Sportingbet
Liverpool – West Ham (+1), merkki 2, kerroin 3,50 Betsafe

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,30 | 5,50 | 10,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa yhteen iskevät Liverpool sekä vastaan asettuva West Ham. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Liverpool löytyy sijalta neljä, kun taas West Ham löytyy sijalta seitsemäntoista. Kerroinasettelu on vedetty liian jyrkästi Liverpoolin suuntaan, vaikka West Hamin alkukausi on ollut surkea. West Hamilla olisi potentiaalia huomattavasti parempiin sijoituksiin. Edelliset viisi ottelua ovat toisaalta Liverpoolillekin tuottaneet vain kaksi voittoa, joten kotijoukkueen tilanne ei ole siinä mielessä lainkaan paras mahdollinen. Edellisellä kierroksella Liverpool murskasi kotonaan Norwichin 5-1 maalein, mutta siitä ottelusta on turhaa tehdä sen suurempia johtopäätöksiä.

West Ham hävisi viimeksi vieraissa Crystal Palacea vastaan 1-0 maalein, vaikka vierasjoukkueella oli muutamia huippupaikkoja ratkaista ottelua oikeastaan jopa omaksi edukseen. West Ham ei varmasti anna itselleen anteeksi sitä, että Crystal Palacen tasoista joukkuetta vastaan pisteet jäivät saamatta. West Ham voitti joka tapauksessa edellisessä kotiottelussaan Fulhamin 3-0 numeroin, joten siinä mielessä vierasjoukkue on huomattavasti nostanut viime kierrosten aikana omaa tekemisen tasoaan. Maalinteko on alkukaudella ollut West Hamille erittäin vaikeaa, mutta toisaalta kolme maalia Fulhamia vastaan saattoi avata vierasjoukkueen kohdalla ketsuppipulloa. Joe Cole viimeisteli Fulhamia vastaan kaksi maalia.

West Ham on saamassa tähän otteluun sairaslistalta merkittävästi apuja, sillä tärkeistä pelaajista Ricardo Vaz Te, Razvan Rat sekä Ravel Morrison ovat hyvin lähellä pelikuntoa. Oikeastaan jos kyseiset pelaajat ovat tänään pelikunnossa, vain Winston Reid on tärkeistä pelaajista sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Daniel Sturridge on edelleen puolestaan sivussa Liverpoolin vahvuudesta yhdessä Jose Enriquen kanssa. Liverpoolin sairaslista on suhteellisen tyhjä, mutta toisaalta kotijoukkue on viime kierroksien aikana ollut yllättävänkin epätasainen. Hull pystyi voittamaan Liverpoolin Punaisten edellisessä vierasottelussa 3-1 numeroin. West Hamille tarjotut upeat kertoimet on syytä harkita tosissaan poimimasta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas