Liverpool - West Ham 7.4.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/07/2013
Jaa tämä...

Hiljentääkö West Ham punaisten kotiyleisön?

Liverpool – West Ham, merkki 2, kerroin 
Liverpool – West Ham (+1), merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,35 | 5,50 | 10,00 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, sarjataulukossa seitsemäntenä oleva Liverpool saa vieraakseen viittä sijaa alempana olevan West Hamin. Kerroinasettelu kohteessa vaikuttaa mielestäni hieman erikoiselta. Liverpool on pelannut erittäin epätasaisen kauden ja tosiaan sarjataulukossa joukkueella ei ole mitään asiaa esimerkiksi taisteluun kolmen parhaan joukosta. Lisäksi heti perään on todettava, että Liverpool on kotonaan menettänyt paljon turhia pisteitä. Kotiotteluistaan Liverpool on hävinnyt neljä ja pelannut myös kolmesti tasan. Se on ehdottomasti aivan liikaa, jos tosissaan Liverpool olisi missään vaiheessa halunnutkaan tosissaan taistella paikoista kärjen tuntumassa.

West Ham on pelannut jopa kaksi ottelua joitain joukkueita vähemmän ja nyt joukkueelle tarjotaan hienoa mahdollisuutta nousta useampikin sija sarjataulukossa ylöspäin! Tällä hetkellähän West Hamilla on matkaa esimerkiksi kymmenentenä olevaan Fulhamiin vain kolme pistettä. Tärkeistä pisteitä puhutaan siis West Haminkin kohdalla, vaikka toisaalta pientä putoamisen vaaraakin saattaa pahimmillaan vielä olla.

Liverpool juuri ja juuri selvitti voitokkaasti viime viikonloppuna vierasottelun Aston Villaa vastaan enkä Liverpoolia mitenkään osaa arvostaa tässä suursuosikin asemaan. West Hamilla on alla 3-1 maalein voitto West Bromwichia vastaan, joten itseluottamuksenkin luulisi vierasjoukkueella olevan kunnossa. West Ham saattaa hyvinkin tässä yllättää.

Veikkaussivut | Tuomas