VIDEO: Australialaisen tennistähden ura tullut päätökseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Australian avoimissa tuli yksi mahtava tennisura päätökseen.

Tenniksen kauden ensimmäinen Grand Slam-turnaus on Australian avointen merkeissä hyvässä vauhdissa. Torstaina tuli samalla yksi mahtava tennisura päätökseen, kun Australian Lleyton Hewitt hävisi suoraan kolmessa erässä espanjalaista David Ferreriä vastaan.

Hewittin tappio Ferreriä vastaan tarkoitti sitä, että australialaisen ura on tullut päätökseen. Jo viime kaudella Hewitt kertoi, että hän pelaa tällä kaudella vain Australiassa käytävissä turnauksissa, ja tarkoitus olikin huipentaa tennisura nimenomaan Australian avoimiin.

Vaikka Hewittin urakka Australian avoimissa on kaksinpelin osalta ohi, turnaus jatkuu kuitenkin nelinpelin toisella kierroksella, jossa Hewitt kohtaa parinsa Sam Grothin kanssa Henri Kontisen ja John Peersin.

Hewitt voitti uransa aikana kaksi Grand Slam -turnausta kaksinpelissä: vuoden 2001 US Openin ja 2002 Wimbledonin. Lisäksi hän on voittanut nelinpelissä Yhdysvaltain avoimet vuonna 2000 Max Mirnyin kanssa.

Peliyhtiö Unibet lähettää Australian avoimista live stream-lähetyksiä ensimmäisestä pelipäivästä aina viimeiseen pelipäivään saakka.

Lue myös:
VIDEO: Australian avoimet käyntiin – turnausta varjostaa ottelumanipulointiskandaali
VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa