VIDEO: Loimaan Bisons ei pelaa ensi kaudella Korisliigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Loimaalaisseuran talousongelmat eivät ota helpottuaakseen.

Suomen Koripalloliitto jakoi maanantaina kymmenelle miesten ja naisten joukkueelle liigalisenssit. Miehissä pelilliset ja taloudelliset kriteerit täyttivät BC Nokia, Helsinki Seagulls, Joensuun Kataja, Kauhajoen Karhu, Kouvot, KTP-Basket, Salon Vilpas, Tampereen Pyrintö ja Uudenkaupungin Korihait.

Loimaan Korikonkarien sarjalisenssihakemusta ei hyväksytty, koska heidän viime kauden sopimusyhteisö Loimaan Bisons ei ole onnistunut suoriutumaan vaadituista velvoitteistaan määräaikaan mennessä.

– Meillä on selvät kriteerit, joilla pyritään turvaamaan terve kilpailuympäristö sekä valvomaan eri osapuolten etuja. Joskus niiden noudattaminen tarkoittaa kivuliaita ja vaikeita päätöksiä, joihin Bisonsin sarjasta sulkeminen mitä suurimmassa määrin kuuluu, Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting kertoi tiedotteessa.

Kobra-Basket nousee Bisonsin tilalle pääsarjaan. He putosivat keväällä sarjasta sijoituttuaan Korisliigan viimeiseksi ja päädyttyään rankingissa 11. sijalle liiganousijan ja Divarin mestarin Korihaiden jälkeen.

Bisons on kärsinyt merkittävistä talousongelmista, joten loimaalaisseuran jääminen pois Korisliigasta ei tule välttämättä suurena yllätyksenä. Jo viime kauden aikana oli epävarmaa, että pystyykö seura pelaamaan edes päättynyttä kautta loppuun saakka.

Naisten Korisliigaan osallistumisoikeus myönnettiin Catz Lappeenrannalle, Espoo Basket Teamille, Forssan Alulle, Helmi Basketille, Hyvinkään Pontevalle, Kouvoille, Peli-Karhuille, Tapiolan Hongalle, Vimpelin Vedolle ja Äänekosken Huimalle.

Tsekkaa videolta loimaalaisseuran parhaita paloja vuosien varrelta:

 

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Cleveland Cavaliers kuilun partaalta NBA:n mestariksi

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa