Lokomotiv Yaroslavl - Novokuznetsk 7.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Nappaako Lokomotiv Yaroslavl vaivattomasti voiton Novokuznetskista?

Lokomotiv Yaroslavl – Novokuznetsk, merkki 1, kerroin 
Lokomotiv Yaroslavl – Novokuznetsk (+1), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,52 | 4,70 | 5,15 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Lokomotiv Yaroslavl saa vieraakseen Novokuznetskin. Kyseessä on Lokomotiv Yaroslaville alkukauden kolmastoista ottelu, kun taas Novokuznetsk on pelannut ottelun vähemmän. Läntisessä konferensissa Lokomotiv Yaroslavl on tällä hetkellä yhdeksäntenä ja sitä voidaan pitää yllättävän heikkona suorituksena. Lokomotiv Yaroslavl on muuttunut organisaationa valitettavien tapahtumien jälkeen, kuten kaikki varmasti tietävät, mutta on syytä olettaa, että Lokomotiv Yaroslavlin laadukkaalla materiaalilla olisi odotukset korkealla sijoittumisesta läntisessä konferensissa korkealle. Lokomotiv Yaroslavl on voittanut kaksi edellistä otteluaan, ensin Lokomotiv Yaroslavl nappasi voiton 2-3 maalein Podolskia vastaan ja heti perään 1-3 numeroin kaatui Dynamo Moskova. Nyt Lokomotiv Yaroslavl pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen.

Novokuznetsk on yhdestätoista ottelustaan voittanut tasan kaksi, joten se kertoo hyvin siitä, että minkälainen Novokuznetskin tilanne tässä vaiheessa kautta on. Materiaali Novokuznetskilla on valitettavasti heikkoa tasoa ja sarjataulukkohan sen vahvistaa erittäinkin selkeästi. Novokuznetsk on kahdessa edellisessä ottelussaan hävinnyt CSKA Moskovaa vastaan sekä juuri viime ottelussa Dinamo Rigaa vastaan ja on todettava, että varsinkin moskovalaisjoukkuetta vastaan Novokuznetsk oli hätää kärsimässä suurimman osan ottelusta.

Novokuznetskin vieraspelit ovat olleet sen verran säälittävää seurattavaa, että vaikeaa on kuvitella vierasjoukkueen tänään realistisesti voitosta taistelevan. Novokuznetsk ei ole vieraissa voittanut vielä otteluakaan ja omassa päässä verkot ovat heiluneet hirveään tahtiin. Lähes parikymmentä päästettyä maalia jo pelkästään vieraissa kertoo siitä, että Lokomotiv Yaroslavl on lähellä napata kolmannen voittonsa putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas