Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 16.5.2014 | Tasainen vuoristoratasarja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Joukkueet ovat romahtaneet viime hetkillä vuorotellen, viimeksi Clippers menetti ”varman” voiton

Vihje lyhyesti

– Clippers melkein siirtyi sarjassa johtoon edellisessä ottelussa Oklahomassa. Joukkue kuitenkin romahti loppuminuutilla ja menetti vankan johtoaseman. Clippers oli pelannut 43 minuuttia mainiosti. Oklahoma oli romahtanut yhtä ottelua aikaisemmin. Ottelusarja on hyvin tasainen.

– Clippers pudotti edellisellä kierroksella Golden State Warriorsin seitsemässä ottelussa. Oklahoma taas voitti Memphisin seitsemässä tiukassa kamppailussa. Runkosarjassa Oklahoma voitti kaksi ottelua enemmän kuin Clippers. Kun joukkueet ovat nyt pelanneet viisi pudotuspeliä vastakkain, niin yhteispisteet ovat LA:lle 540-539.

– Clippers on joukkueista tasapainoisempi, se pelaa hyökkäystä leveämmällä rintamalla. Oklahoma on paljon supertähtikaksikon, Durantin ja Westbrookin, varassa.

– Sarja on niin tasainen, että pelataan sitten Los Angelesissa tai Oklahomassa, niin voittoprosentit ovat 60-40. Altavastaajaa kannattaa pelata, kaksi kertaa peräkkäin meinasi jo päästä lunastamaan. Viime hetkien romahdukset veivät kuitenkin vetovoitot.

Vihje: Oklahoma, kerroin 2,75 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Los Angeles Clippers romahti edellisen, viidennen ottelun loppuminuuteilla Oklahoma Thunderia vastaan. Clippers oli vieraskentällä seitsemän pistettä Thunderia edellä, kun peliaikaa oli jäljellä vain 50 sekuntia.. Lopulta Oklahoma voitti ottelun pisteellä, ja johtaa ottelusarjaa nyt 3-2. Clippersin antisankari oli supertähti Chris Paul, joka viimeisen 14 sekunnin aikana menetti pallon kahdesti ja rikkoi Oklahoman Russell Westbrookia, jonka kaksi vapaaheittoa ratkaisivat ottelun. Clippersin valmentaja Doc Rivers on jyrkästi sitä mieltä, että tuomarit vielä veivät heiltä pallon kiistanalaisen sivurajatuomion vuoksi. Joka tapauksessa viidennessä ottelussa Clippers pelasi loistavasti 43 minuuttia, viimeinen minuutti tuhosi tulossa olleen arvokkaan vierasvoiton.

Clippersin pudotuspelit ovat olleet aikamoista vuoristorataa, joukkue on vuorotellen pelannut loistavasti ja voittanut, ja seuraavaksi taas hävinnyt. Se pudotti edellisellä kierroksella Golden State Warriorsin seitsemässä ottelussa. Oklahoman kanssa sama meno on jatkunut, joukkueet ovat voittaneet melkein vuorotellen. Romahduksetkin vuorottelevat Oklahoma-sarjassa. Viidennessä ottelussa Oklahoma oli viimeisellä neljänneksellä parhaimmillaan 16 pistettä johdossa, mutta lopulta Clippers vei voiton kahdella pisteellä.

Clippers ja Thunder ovat olleet aikalailla tasaväkisiä ottelusarjassa. LA johtaa viiden ottelun yhteispisteittä 540-539. Oklahoman hyökkäys perustuu paljon kaksikkoon Russell Westbrook ja Kevin Durant. Clippersin hyökkäys on paljon tasapainoisempi.

Molemmat joukkueet alkavat takuulla olla jo väsyneitä, edellisellä kierroksella ne pelasivat pitkät ja tiukat sarjat. Clippersiä vielä painaa omistaja Donald Sterlingin rasistiset höpinät ja elinikäinen pääsykielto NBA:han. Clippers-pelaajat tietenkin kuitenkin uskovat, että heiltä vielä löytyy voimia.

”Mielestäni olemme runkosarjassa ja pudotuspeleissä pärjänneet hyvin unohtamalla menneet ja kulkemalla eteenpäin”, sanoi Clippersin Griffin. Hän on Oklahoma-sarjassa ollut joukkueensa paras pistemies, keskiarvo on hieman yli 24 pistettä per ottelu.

 

Perustelut vihjeelle

Clippers on suosikki ottelussa, mutta vierasjoukkueen kerroin on tarpeeksi iso pelikupongille. Thunder saa voitosta 2.75, joukkue ottaa vierasvoiton lähes 40 kertaa sadasta. Sarja ja joukkueet ovat sen verran tasaisia, että pelataan missä tahansa, niin voittoprosentit ovat noin 60-40.

Vihje: Oklahoma, kerroin 2,75 Bet365

 

Veikkaussivut | Anssi