Los Angeles Kings - San Jose Sharks 23.4.2014 | Kings metsästää avausvoittoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kotijoukkueella on mahdollisuus napata ottelusarjan avausvoitto.

Vihje lyhyesti

Los Angelesin ja San Josen välinen ottelusarja jatkuu Kingsin kotijäällä. Sarjasta odotettiin tiukkaa, mutta Sharks vei kaksi ensimmäistä kohtaamista selvästi nimiinsä. Kingsin on nyt ryhdistäydyttävä ja napattava tärkeä voitto kotijäällään tai sarja alkaa olla taputeltu.

Kings on erittäin laadukas joukkue ja San Jose on ollut tähän mennessä yllättävän suvereeni. Los Angelesin kotikaukalossa ottelut tulevat varmasti olemaan aiempia tasaisempia. Sharks on ollut vaikeuksissa vieraskentällä Kingsiä vastaan. Los Angeles on voittanut kotonaan peräti kahdeksan viimeisintä keskinäistä kohtaamista. Joukkueiden välillä ei ole niin suurta tasoeroa mitä aiemmat pelit antavat olettaa. Lyödään vetolapulle rohkeasti Kingsin voittoa viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen.

Vihje: Los Angeles ML, kerroin 1.82 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

San Jose on onnistunut ahdistamaan Kingsin todella vaikeaan tilanteeseen. Sharks oli kotijäällään selvästi Kingsiä parempi ja nyt Los Angeles on kotonaan jo melkein pakkovoiton edessä. Voitto kotijäällä tekisi ottelusarjasta vielä erittäin jännittävän. Kings on aiemmissa peleissä turhautunut ja ottanut paljon turhia jäähyjä, tällaiseen ei ole varaa Sharksin tasoista joukkuetta vastaan. Joukkue tulee saamaan uutta energiaa kotiyleisöstään ja helpolla Sharks ei kolmatta voittoaan tule nappamaan. Los Angelesilla ei ole tällä hetkellä loukkaantumisia, joten joukkue pääsee parhaalla kokoonpanolla San Josen kimppuun.

Ottelusarjassa kaikki on edennyt tähän mennessä San Josen suunnitelmien mukaan. Kings päästi runkosarjassa vähiten maaleja, mutta Sharks on mättänyt joukkueen verkkoon kahdessa ottelussa jo 13 osumaa. Joukkueelle on kirjattu Kingsiä vähemmän taklauksia ottelusarjassa, mutta joukkueen onneksi näitä pelejä ei sillä tilastolla voiteta. Sharks tarvitsee vielä kaksi voittoa ja sarja on edelleen täysin auki. San Josella on myös hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen, sillä ainoastaan hyökkääjä Adam Burish on sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Kings tuskin jää ottelusarjassa ilman voittoja ja nyt joukkueella on sauma päästä mukaan sarjaan kotijäällään. Erot ovat erittäin pieniä ja kotiyleisö antaa Kingsille tarvittavan lisälautauksen. Vetolapulle haetaan kotivoittoa.

 

Vihje: Los Angeles ML, kerroin 1.82 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti