VIDEO: Louis van Gaal siirtymässä Werder Bremeniin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Kokenutta hollantilaista viedään kriisiseuran päävalmentajaksi.

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelaava Werder Bremen erotti äskettäin koko valmennusosaston, mutta uuden päävalmentajan metsästäminen saattaa jo tuottaa tulosta, sillä saksalaismedian mukaan Bundesliigan kriisiseura neuvottelee kokeneen hollantilaisvalmentaja Louis van Gaalin kanssa. Edellisen kerran mies on nähty maan pääsarjassa viitisen vuotta sitten.

Werder Bremen aloitti kautensa kolmella tappiolla, jonka jälkeen joukkueen päävalmentaja Viktor Skripnik sai potkut. Toistaiseksi kriisiseuran valmentajana toimii seuran alle 23-vuotiaiden joukkuetta valmentanut Alexander Nouri, jolle etsitään korvaajaa.

Nourinkaan alaisuudessa Werder Bremen ei ole saanut hyvää alkua, sillä seura hävisi ensimmäisen ottelunsa hänenkin johdollaan, ja joukkue on Bundesliigassa viimeisenä. van Gaalista toivotaan nyt siis kriisiseuralle kurssin kääntäjää vielä alkukauden aikana.

Manchester Unitedissa edellisen kerran valmentanut van Gaal on on 65-vuotiaanakin kova sana valmentajamarkkinoilla, vaikka ura Old Traffordilla sujui rajusti alle odotusten. Toisekseen hän on itsekin myöntänyt eläkkeen olevan kiinnostava vaihtoehto. Hollantilainen on valmentanut komealla urallaan esimerkiksi Barcelonaa Bayern Müncheniä, ja Hollannin maajoukkuetta.

Werder Bremenin sopimusneuvotteluista van Gaalin kanssa kertoivat muun muassa saksankielinen Goal.com ja Sport1.de -verkkosivusto. Suomesta asiasta uutisoi esimerkiksi Yle Urheilu.

 

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Hans Backe kumoaa eroamispuheet – “Täysin järjetöntä”
VIDEO: FC Jazz suurissa ongelmissa – taustayhtiö menossa konkurssiin?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa