VIDEO: Slovakialainen puolustajalegenda lopettaa uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Slovakialaispuolustaja on päättämässä komeaa uraansa.

Slovakialainen jääkiekkopelaaja Lubomir Visnovsky lopettaa uransa. 39-vuotias puolustaja pelasi vielä tällä kaudella kaudella Slovan Bratislavassa KHL-jääkiekkoa riveissä yhdeksän ottelua saalistaen kymmenen tehopistettä.

− Aloitin urani Slovanissa ja päätin sen myös siellä, on vaikea etsiä sanoja, Visnovsky totesi.

− Haluaisin vielä pelata, mutta vain jos olisin terve. Erityisesti tämän yleisön edessä.

Visnovsky on tuttu pelaaja varsinkin NHL-kaukaloista, joissa hän pelasi lähes 900 ottelua. Pisteitä slovakialainen saalisti komeat 495 kappaletta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Visnovsky pelasi pudotuspeleissä yllättävän vähän, sillä niitä kertyi alle 30 kappaletta.

Visnovsky voitti NHL:n puolustajien pistepörssin kaudella 2010-2011, jolloin slovakialainen naputteli 68 tehpistettä. Puolestaan kaudella 2006-2007 Visnovsky nähtiin sarjan tähdistöottelussa.

NHL-kaukaloiden lisäksi Visnovsky tuli tutuksi myös MM-kisoista, olympialaisissa kuin myös World Cupissakin. MM-kisoissa slovakialainen teki yli 40 tehpistettä ja olympiakisoissakin 19 ottelussa syntyi kahdeksan pistettä. Visnovsky voitti maajoukkueurallaan maailmanmestaruuden, hopeaa ja pronssia.

KHL:n pudotuspelit jatkuvat jälleen tänään maanantaina. Helsingissä pelattavassa Jokereiden ja Torpedon kamppailussa panokset ovat hurjat, sillä helsinkiläisseuralla ei ole varaa hävitä enään otteluakaan.

Peliyhtiö Expekt tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Älytön kiekkomaali aiheutti hullut juhlat Pohjois-Amerikassa
VIDEO: Flyers-maalivahdilta yksi kauden komeimmista torjunnoista

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa