liiga playoffs veikkaussivut lukko ässät

Torstai 15.3.2018, nähdäänkö Raumalla jo Lukon viimeinen kotipeli?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Lukko – Ässät klo 18:30 to 15.3.2018

Porin Ässien voittoon riitti 12 minuutin rypistys. Siinä ajassa Matti Kuparinen laittoi limpun verkkoon alivoimalla ja Jarno Kärki niittasi vielä lukemat 0-2. Muuten matsi olikin varsin tasainen, sillä laukaukset menivät tasaisesti 25-26 Lukolle. Näiden laadusta voi sitten jokainen olla ihan omaa mieltään.

Lukko pääsi peliin kyllä mukaan ja taistelu palkittiin Janne Keräsen maalilla kolmannen erän puolessa välissä. Lukon lopullinen kiri jäi kuitenkin sitten piippuun kun se ei pystynyt kahden Marko Insamin jäähyn aikana tasoittamaan peliä.

Netissä ei Lukon peliä katsottu hyvällä…

Torstaina Raumalla saatetaan nähdä jo kauden viimeinen kotipeli, jos keltapaidat ei saa puhallettua enempää taistelutahtoa ja henkeä jengiin. Tämän ottelun jälkeen ei tarvitse yhtään ihmetellä runkosarjan lopun pulkkamäkeä kuntopuntarissa. Kovia pelaajia on lasaretissa se ei tietenkään voi olla vaikuttamatta peliin, mutta nyt olisi muilla pelaajilla mahdollisuus nousta niihin saappaisiin. Ensimmäisen ottelun perusteella näitä ei pahemmin löytynyt. Onko Lukko jo valmis kesälomille?

 

Jopa kertoimet Ässien puolella

Lukon tilanteesta kertoo paljon se, että tässäkin ottelussa kertoimet vierasjoukkueen voitolle ovat pienemmät kuin kotijoukkueella. Ensimmäinen peli oli kuitenkin varsin tasainen kenttätapahtumien perusteella, joten kyllä tässä nyt raumalaisille pitää jonkinmoinen tilaisuus antaa otteluvoittojen tasoittamiseen. Jotenkin on sellainen kutina että tätä sarjaa kuitenkin pelataan vielä lauantaina Porissa.

Sitä ajatellen Lukon kotikerroin on varsin hyvä pelattavaksi. Lukko on nyt hävinnyt 10 viimeisestä matsista peräti 8 peliä ja niissä se on tehnyt vain 12 maalia. Ässien 10 viimeistä on tuonut 7 voittoa ja 35 maalia. Raumalla pelatuissa keskinäisissä peleissä tilastot ovat kuitenkin 5-5 ja maaliero 24-20, joten kristallipallon kanssa tässä voitaisiin mennä jatkoille ja siellä Lukko tekisi sen ratkaisevan maalin?

Lukon kausi on ollut tähän mennessä iso pettymys, miljoonajengi on nyt kontannut ihan huolella. Loppuuko kärsimys tähän otteluun vai sätkiikö ruosteinen Lukko vielä lauantain peliin Poriin? Ensimmäisen ottelun perusteella Lukon laulut on vähän niinkuin laulettu tältä keväältä. Kaikki voi toki muuttua.

Edellisen ottelun lehdistötilaisuus. Pekka Virta vs. Mikael Kotkaniemi

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?