Lukko - Ässät 23.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Ässät metsästämässä 10. perättäistä voittoa ja sen se myös saa.

Lukko – Ässät, Merkki 2, Kerroin 2.70 Unibet

Rauman Lukko saa tänään vieraaksi huimassa vireessä olevan Porin Ässät. Ässät hakevat jo 10. perättäistä voittoa ja joukkueen peliesitykset ovat olleet todella vakuuttavia, joten RD:n pojilla on tänään luvassa erittäin hikinen ilta.

Lukko oli hyvässä vireessä vielä ennen maajoukkuetaukoa, mutta tauon jälkeen raumalaiset ovat rämpineet. Joukkue on esittänyt väkinäisiä otteita ja pisteetkin ovat alkaneet Raumaa karttamaan. Petri Vehanen oli kauden alla yksi kovimmista hankinnoista SM-liigassa, mutta tällä hetkellä mies ei vastaa tuota statusta. Kevätvire on ollut laskeva, joten pleijareita ajatellen ei näytä Lukon osalta kovinkaan hyvältä nykyinen tilanne.

Ässät sen sijaan on taas aivan toinen ääripään verrattuna Lukkoon. Joukkue on aivan ilmiömäisessä vireessä ja on antanut todellisen myrskyvaroituksen muille kärkipään jengeille. Joel Armia alkaa lunastamaan sitä roolia ja niitä odotuksia, johon miehellä on ollut potentiaalia jo useamman kauden ajan. Näiden peliesitysten myötä ei olisikaan ihme, jos Porissa pelattaisiin tänä keväänä mitaleista!

Veikkaussivujen Noora Karmalle heittämän haasteen mukaisesti tarjoamme oikean lopputuloksen tulosveikkauksen muodossa. Lukko – Ässät, 1-5.

Veikkaussivut | Oskari