Lukko - Ilves 7.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Ilves vieraissa raumaalaisten raatelemaksi?

Lukko – Ilves, merkki 1, kerroin 1,80 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,80 | 4,25 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Raumaalla yhteen iskevät Lukko sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Ilves. Tänään Liigassa pelataan yhteensä kuusi ottelua. Lukko sekä Ilves kohtaavat tällä kaudella kolmannen kerran. Sarjataulukossa Lukko on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Ilves löytyy kymmenenneltä sijalta. Lukko hävisi edellisessä kotiottelussaan JYPille tylysti 0-3 maalein, mutta raumaalaisryhmä palasi heti voittojen pariin viimeksi Jokereiden kustannuksella 0-1 numeroin. Viisi edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan Lukolle tuottaneet neljä voittoa, joten kotijoukkueen pelivire on tällä hetkellä enemmän kuin kohdallaan.

Ilveksen tilanne on tällä hetkellä enemmän kuin huolestuttava, sillä tamperelaisseura on ajautunut erittäin vaikeaan tappioputkeen! Viisi edellistä ottelua ovat Ilvekselle tuottaneet yhtä monta tappiota. Edellisellä kierroksella SaiPa murskasi Tampereella Ilveksen vaatimattomasti 1-5 numeroin. Maalinteko on alkanut Ilvekselle tuottamaan maajoukkuetauon jälkeen yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Ratkaisijoita Ilves tarvitsee jatkossa lisää tai muuten kaudesta on tulossa vierasjoukkueelle hyvin vaikea. Ilveksen nuori pelaajisto on tällä hetkellä siinä pisteessä, että virheitä tulee liikaa. Sitä kautta samalla myös omissa verkot heiluvat liian usein. SaiPa viimeisteli viimeksi Tampereella tosissaan viisi maalia eikä Ilveksen puolustus todennäköisesti saanut Tuomas Tuokkolalta päänsilityksiä ottelun päätyttyä.

Ilveksen kokoonpanotilanne on edellisten kierrosten aikana elänyt valtavalla tahdilla ja sitä se tulee tekemään myös tässä ottelussa. Alexander Ruuttu on uusin pelaaja Ilveksen loukkaantuneiden listalla. Sivussa ovat tästä ottelusta myös Arto Tukio, Masi Marjamäki, Miro Hovinen sekä Daniel Corso. Toisaalta Daniel Corsolla on tuskin enään mitään asiaa Ilveksen pelaavaan kokoonpanoon. Ilveksellä tuskin on varaa uusiin ratkaisijoihin, sillä omistajajärjestelyt menivät puihin ja sitä kautta vierasjoukkueen rahatilanne ei varmastikaan salli uusien pelaajien hankkimista. Lukko on ollut kaiken kaikkiaan kotonaan niin vakuuttava, että kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Viisi edellistä vierasottelua ovat Ilvekselle tuottaneet vain yhden voiton eikä tänään toista sellaista tule.

Veikkaussivut | Tuomas