Lukko - KalPa 11.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2014
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Lukko latoo KalPan kustannuksella?

Lukko – KalPa, merkki 1, kerroin 1,44 Sportingbet
Lukko – KalPa ML, merkki 1, kerroin 1,75 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,44 | 4,80 | 5,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Raumaalla yhteen iskevät Lukko sekä Kuopiosta vieraaksi saapuva KalPa. Suomen seuratuinta urheiluviihdettä on tarjolla tänään kuuden ottelun voimin. Lukon sekä KalPan välisessä kohtaamisessa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Lukko lähtee tähän otteluun selkeänä voittajasuosikkina. Kotijoukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä Liigan yhtenä kuumimpana joukkueena ja muutenkin raumaalaisten pistetarve on täysin toista luokkaa KalPan tilanteeseen verrattuna. KalPa on pelannut jo pitkän aikaa panoksettomassa tilanteessa, sillä vierasjoukkueen mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin ovat menneet jo kauan sitten. KalPan touhu on muutenkin ollut jo muutaman kuukauden ajan sellaista, että ei osaa sanoa pitäisikö sille itkeä vai nauraa. 

Lukko on tällä hetkellä huikeassa pelivireessä – kahteen edelliseen otteluun raumaalaiset ovat viimeistelleet vaatimattomasti yhdeksän maalia! Edellisellä kierroksella Lukko teki selvää jälkeä HPK:n kustannuksella 1-4 maalein. Lukko on edelliseen viiteen otteluun hävinnyt ainoastaan Pelicansin vieraana, joten raumaalaisia voidaan täysin ansaitusti pitää tässä vaiheessa erittäin kuumana joukkueena. Lukon vahvuuteena ovat olleet erittäin tiivis viisikkopelaaminen sekä ennen kaikkea tehokas vastaiskupelaaminen. Lukon pelaaminen ei ole aina näyttänyt välttämättä niin kauniilta, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Jo pelkästään kotiotteluiden osalta voidaan todeta, että Lukkoa voidaan pitää Liigan kolmanneksi parhaimpana kotijoukkuena, joten siinäkään mielessä KalPan lähtökohdat eivät hyvää lupaa.

KalPan tekeminen on tällä hetkellä sellaista luokkaa, että yhteenkään otteluun ei voisi lähteä vierasjoukkuetta edes tarjoamaan vetokupongille mukaan. Edelliset viisi ottelua ovat KalPalle tuottaneet yhtä monta tappiota. Kuopiolaisten toimistolla meininki on ollut muutenkin melkoisen alistuneen oloista. KalPa on kylläkin näyttänyt kentällä taistelutahtoaan, mutta mitään vierasjoukkueen tekemisestä ei muuten kerrottavaa ole jäänyt. KalPa on joutunut painimaan jatkuvasti valtavien loukkaantumisongelmien keskellä ja myös tässä ottelussa vierasjoukkueen poissaolijoiden määrä on karmeaa luettavaa. Jokaisen pelaajan nimeä ei ole syytä lähteä edes mainitsemaan, sillä vihjeen pituus olisi pidempi kuin KalPan tappioputki, mutta muutaman pelaajan voisi nostaa esille Sami Kapasen, Jyri Junnilan, Antti Halosen, Luke Pitherin sekä Artturi Lehkosen toimesta. Kaikki paineet ovat vain ja ainoastaan Lukon puolella, mutta selkeästä kotivoitosta on ilman muuta lähdettävä liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas