Lukko - Kalpa 27.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Paranevia peliesityksiä vai nuhaista kulmavääntöä?

Lukko – Kalpa, Merkki 1, Kerroin 2.05 Unibet

Raumalla ottavat keskiviikkoiltana yhteen Lukko ja Kalpa, joilla kummallakin on ollut vaikea runkosarjan loppupuolisko. Ailahtelevat peliesitykset ja erityisesti Kalpalla kurittomuus on ollut vaivana alkukevään aikana.

Lukko kävi hakemassa maanantaina Espoosta helpottavan 1-4 voiton, joka varmasti palautti jossain määrin raumalaisten itseluottamusta muutaman putkeen hävityn pelin jälkeen. Lukon pelaamisesta ei voi varsinaisesti sanoa, että se olisi ollut huonoa maajoukkuetauon jälkeen, mutta jotenkin vaikuttaisi, että RD ei saa ruoskittua joukkueestaan 100% suoritusta illasta toiseen. Ajoittain peli näyttäisi jo rullaavan, mutta sitten vastustaja iskee maaliin ja joukkue ikäänkuin lamaantuu. Positiivista Lukon kannalta on, että ulkomaalaisvahvistukset ovat pelanneet erinomaisesti. Milan Jurcina on saanut siniviivakutinsa osumaan pelottavan tarkasti tolppien väliin, Josef Straka teki vakuuttavan paluun loukkaantumisen jälkeen ja Justin Azevedo on nakutellut pisteitä varsin tasaiseen tahtiin. Rosterin syvyys tulee olemaan vielä iso apu kevään tärkeissä peleissä.

Kalpa sai taisteltua eilen ensimmäiset pisteensä neljään otteluun, kun se hävisi Ässille vasta jatkoajalla. Kuopiolaisille tärkeintä oli kuitenkin peli-ilmeen selkeä kohentuminen. Kalpan pelaaminen on ollut aivan sekaisin jo hetken aikaa ja eilinen oli pieni, mutta selkeä askel parempaan suuntaan. Kalpan ongelmia korostaa myös lukuisten avainpelaajien puuttuminen. Artturi Lehkonen, Jukka Voutilainen jne. olisivat merkittävä lisä kuopiolaisten pelaavaan kokoonpanoon. Kuumeilun takia hetken sivussa ollut Sakari Salminen tekee tänään kuitenkin todennäköisesti paluun jäälle.

Kumpikin joukkue on esittänyt edellisissä otteluissaan merkkejä paremmasta pelaamisesta, mutta uskon, että Lukko vie tänään pidemmän korren.

Veikkaussivut | Oskari