Lukko - Kärpät 2. Ottelu 15.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Raumalla juhlitaan tänään!

Nöyrästi myönnän virheeni. Raumalaiset, ansaitsette puolivälieräpaikan!

RD:n ja Aran suojatit vääntävät tänään pitkän kaavan kautta ja Lukko ratkaisee vasta jatkoajalla. Betsson tarjoaa miehekästä kerrointa tasurille, ottakaahan kiinni! >>>

Lukko pääsi näpäyttämään allekirjoittanutta eilen oikein kunnolla. Olin aivan varma, että Kärpät kävelee tästä parista jatkoon ilman sen kummempia vaikeuksia, mutta niin vain raumalaiset kampesivat eilen pisteet Oulusta.

Lukko tuntuu saaneen peliään jossain määrin parempaan kuosiin kuin runkosarjan lopussa, mutta ailahtelu on edelleen Lukon pelin perisynti. Joukkue johti ottelua eilen ensimmäisen erän jälkeen jo 0-3, mutta päästi sitten Kärpät mukaan peliin. Lopputulos 4-5 syntyi viimeisessä erässä, kun ”maaliruisku” Otto Honkaheimo pääsi iskemään kauden toisen maalinsa. Sikäli mikäli Kärpät tänään kaatuu toistamiseen, niin jatkossa yksinkertaisesti tällaiseen peli-ilmeen vaihteluun pelin sisällä ei ole varaa. Jos ja kun Lukko pelaa puolivälierissä, vastaan asettuu joko Jokerit tai Tappara, jotka varmasti lyövät rumat lukemat taululle, jos saavat yhtälailla saumaa kuin Kärpät eilen. Lukko makaa edelleen liiaksi ykkösketjunsa varassa, mutta koska herrojen peli näyttää rullaavan komeasti, niin eiköhän Justin Azevedo tänäänkin upota sen kiintiömaalinsa ja Lukko kurvaa Kärppien ohi jatkoon.

Voi Kärpät Kärpät… Joukkue lähti jonkinlaisena ennakkosuosikkina tähän sarjaan, mutta jos kotikaukalossa päästää kaverin ensimmäisen pleijarimatsin ensimmäisessä erässä 0-3 johtoon voidaan todeta, että joukkue ei tainnut olla aivan viimeisen päälle valmistautunut eilisen koitokseen. Oululaisten eduksi täytyy kuitenkin todeta, että joukkue sai kasattua peliään eilisen ottelun edetessä ja taisteli itsensä (Lukon pienoisella avustuksella) mukaan peliin. Yllättävin ongelma Kärpillä löytyi eilen tolppien välistä, Johan Backlund pelasi huonon pelin. Ensimmäisen erän maaleista meni osa varsin helpon näköisesti Kärppäveskarin selän taakse. Tomi Karhusen vaihto kesken pelin sisään ei ollutkaan mikään yllätys. Tänään Kärpillä on kova haaste, kun se menee vierailulle Raumalle, josta sen pitäis kammeta vierasvoitto. Epäilen, että tähän oululaisista ei ole.

Tänään tahkotaan Raumalla pitkän kaavan kautta, joten lappuun ristiä. Lukko menee jatkoajalla puolivälieriin Otto Honkaheimon kauden kolmannella maalilla.

Veikkaussivut | Oskari