Lyon - Marseille 15.12.2013 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Marseille matkustaa Ranskan liigan huippuottelussa Lyonin vieraaksi.

Lyon – Marseille, merkki 2, kerroin 3,60 Sportingbet
Lyon – Marseille (+1), merkki 2, kerroin 1,73 Bet365

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,15 | 3,25 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viidentenä oleva Marseille matkustaa Ranskan liigan huippuottelussa testaamaan Lyonin päivän vireen. Sarjataulukossa Lyon on tällä hetkellä sijalla yksitoista. Ranskan liigassa pelataan tänään yhteensä kolme ottelua. Lyon on materiaaliltaan käytännössä samaa tasoa Marseillen kanssa, mutta Lyon on ollut tällä kaudella kokonaisuudessaan umpisurkea. Seitsemääntoista Ranskan liigan otteluun Lyon on pystynyt saalistamaan säälittävät kuusi voittoa. Huippujoukkueet Monacon sekä PSG:n johdolla ovat päästäneet tällä kaudella kymmentä tai yhtätoista maalia – Lyonille maaleja ollaan tehty tuplamäärä. Se kertoo paljon Lyonin tilanteesta.

Marseille pelasi keskiviikkona Mestarien liigaa, mutta toisaalta tuossa ottelussa ei ollut enään ranskalaisilla panosta. Marseille on ehtinyt jopa vaihtamaan valmentajaansakin viime aikoina. Näin ollen Marseillen keskittyminen on varmasti ollut kunnossa jo pitkän aikaa tätä ottelua ajatellen. Lyon pelasi torstaina Eurooppa liigan vierasottelun Portugalissa, joten Lyon on joutunut matkustelemaan paljon. Lyon on ollut niin virheherkkä oikeastaan pelin jokaisella osa-alueella, että matkustaminen ei ole varmasti tehnyt hyvää kotijoukkueen valmistautumiselle tätä ottelua ajatellen. Lyon voitti edellisessä Ranskan liigan ottelussaan Bastian 1-3 maalein, mutta huippujoukkueita vastaan Lyon on ollut naurettavuuden ja säälittävyyden rajoilla. Esimerkiksi PSG:n vieraana Lyon hävisi vaatimattomasti 4-0 lukemin.

Marseille saattaa saada tässä ottelussa kokoonpanoonsa takaisin Alaixys Romaon – hänen palaaminen Marseillen vahvuuteen olisi vierasjoukkueelle enemmän kuin tärkeä asia. Marseillelta sivussa varmuudella ovat Andre Ayew sekä Mathieu Valbuena. Marseillen sairaslista oikeastaan näyttää suhteellisen hyvältä, sillä minkäänlaisia valtavia ongelmia vierasjoukkueella ei sen suhteen ole. Lyon kaipaisi varmasti puolestaan Jimmy Briandia pikaisesti takaisin kotijoukkueen vahvuuteen. Kotijoukkueen hyvin epätasaiset peliesitykset ovat varmasti jo kiristäneet pukukopissa pelaajienkin sekä seurajohdon välejä. Lähtökohtaisesti Lyon ei missään tapauksessa nouse tässä kohteessa järkeväksi peli-ideaksi. Marseillella on enemmän kuin hieno mahdollisuus napata täydet pisteet kotijoukkueen kustannuksella. 

Veikkaussivut | Tuomas