VIDEO: Uuden Real Madrid managerin maagisimmat hetket

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/08/2016
Jaa tämä...

Yksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista La Ligassa pelaava Real Madrid erotti päävalmentajansa Rafa Benitezin muutamia päiviä sitten. Benitezin korvaajaksi nimettiin saman tien entinen Los Blancos legenda Zinedine Zidane.

Zidane saa ensimmäisen todellisen tulikasteensa tulevana viikonloppuna, kun Real Madrid kohtaa Deportivo de La Coruñan. Niin Real Madridin johtoporras kuin seuran fanit odottavatkin nyt Zizoun kääntävän seuran kelkan uuteen nousuun ja taisteluun La Liga sekä Mestarien Liiga mestaruudesta. Madridissa ollaan niin innoissaan vuoden 1998 maailmanmestarista, että seura on ladannut viralliselle Youtube – kanavalleen videon miestä kunnioittaakseen. Videolle on koottu miehen parhaita hetkiä sekä pelaajana Santiago Bernabeulta että managerina Real Madrid Castillasin peräsimestä.

Zidane on ollut tänään aamulla espanjassa lehtiotsikoissa myös toisesta syystä. Espanjanlainen Marca – lehti on kertonut tänään ex-Juventus pelaajan kieltäytyneen viime kesänä peräti 13 miljoonan euron arvoisesta managerin pestistä. Rahakas valmennustarjous oli tullut Zidanelle niinkin eksoottisesti maasta kuin Saudi Arabiasta. Mies kuitenkin sanoi kiitos ei, koska Marcan toimitusta lainaten ”Zidane on henkeen ja vereen Real Madridin mies, ja hänen unelmanaan on ollut koko ajan ottaa jonain päivänä seuraava askel Real Madrid Castillasista ykkösjoukkueeseen.”

Nähtäväksi jää onnistuuko Zidane menestymään Madridissa, ja nouseeko mies entistä suuremmaksi legendaksi jalkapallon parissa. Joka tapauksessa onnea haasteeseen Zizou!

La Liga jatkuu huomenna peräti kymmenen ottelun voimin. Peliyhtiö Unibet tarjoaa kierrokselle parhaat vedonlyöntikohteet ennen peliä sekä niiden aikana live-vedon puolella.

Lue myös:

VUOTO: Messi voittaa vuoden 2015 Ballon d’Or

VIDEO: HIFK:n keskikenttäpelaaja siirtyy Saksaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa