Magnitogorsk - Traktor 3.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Traktorin alamäki Magnitogorskin vieraana?

Magnitogorsk – Traktor, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,20 | 3,30 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Magnitogorsk isännöi vieraaksi saapuvaa Traktoria. Itäisessä konferensissa Magnitogorsk on tällä hetkellä neljäntenä, Traktor on puolestaan yhdeksäntenä. Magnitogorsk on tällä hetkellä äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, sillä materiaaliltaan Magnitogorskilla on huippuluokkaa ja toisekseen Magnitogorsk on voittanut vaatimattomasti kuusi ottelua putkeen! Magnitogorsk voitti edellisellä kierroksella Nefrehimikin 4-3 maalein. Kaiken kaikkiaan Magnitogorsk on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt viisitoista maalia.

Traktorista on tällä hetkellä hankalaa löytää juurikaan positiivistä sanottavaa. Traktorin alkukausi on kaiken kaikkiaan ollut äärimmäisen epätasaista seurattavaa ja toisekseen Traktor on kahden tappion myötä tippunut itäisessä konferensissa kauas kärkisijoista. Traktor hävisi juuri Magnitogorskia vastaan viimeksi kotonaan täysin käsittämättömästi 0-5 maalein. Sen jälkeen Traktor on ehtinyt Salavat UFAn vieraaksi ja siellä puolestaan tuli tappio 3-1 lukemin. Kahdessa viime ottelussa Traktorin puolustus on ollut vähintäänkin hyvin epävarmaa seurattavaa.

Magnitogorsk on tällä hetkellä joukkueista huomattavasti edellä. Materiaaliltaan joukkueiden välinen perustaso ei ole lainkaan merkittävä, mutta Magnitogorsk on saanut viime aikoina niin paljon onnistumisia verrattuna Traktoriin, että vierasjoukkueen epävarma puolustus joutuu tänään jälleen hankalaan testiin. Luottoa ei juurikaan Traktoriin tällä hetkellä löydy. Lähtökohtaisesti Magnitogorsk on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas