Stephen Maguire - Dechawat Poomjaeng 22.4.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Stephen Maguire avaa urakkansa kohtaamalla superyllättäjän.

Stephen Maguire – Dechawat Poomjaeng (+4,5 freimiä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,13 | 5,40 

Snookerin maailmanmestaruusturnaus jatkuu, päivän yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään skotlantilaisen Stephen Maguiren sekä thaimaalaisen Dechawat Poomjaengin välillä. Stephen Maguire tunnetaan erittäin hyökkäävänä pelaajana ja odotukset ainakin henkilökohtaisesti sanottuna ovat suuret Maguiren suuntaan. Dechawat Poomjaeng on turnauksen suurin yllättäjä, sillä Poomjaeng selvitti uskomattomasti peräti neljä karsintaottelua.

Dechawat Poomjaengilta mitään ei voi ottaa pois, mutta Poomjaengin kaksi viimeisintä karsintaottelua olivat sellaisia, josta Poomjaengin olisi pitänyt tulla pois pöydältä tappion kokeneena! Toiseksi viimeisellä karsintakierroksella vastassa oli Anthony Hamilton ja viimeisellä kierroksella Jamie Cope, mutta näiden pelaajien taso oli kauniisti sanottuna säälittävää. Molempien pelaajien, niin Hamiltonin kuin Copenkin, olisi pitänyt thaimaalainen voittaa, mutta lopulta ei todellakaan – thaimaalainen selviytyi lopulta helposti tähän turnaukseen.

Stephen Maguire pystyy taistelemaan jopa maailmanmestaruudesta ja nyt tasoituksellakin kelpaa mukavasti vetokupongille! Dechawat Poomjaeng ei pysty enää tulemaan otteluun suurena yllättäjänä tai yllätysvalmiina, sillä missään tapauksessa kukaan pelaaja ei voi lähteä thaimaalaista aliarvioimaan. Se, että miten siihen suhtautui Hamilton tai Cope, onkin täysin eri asia.

Veikkaussivut | Tuomas