Nicolas Mahut - Leonardo Mayer 18.9.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako kokenut ranskalainen kotiyleisön edessä voiton argentiinalaisvastustajastaan?

Nicolas Mahut – Leonardo Mayer, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,61 | 2,20 

 

 

ATP-tennistä Metzistä, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Ranskan kokenut Nicolas Mahut sekä Argentiinan Leonardo Mayer. Viime viikonloppuna Leonardo Mayer pelasi kaksi ottelua Davis Cupissa, kun taas Nicolas Mahut pelasi edellisen kerran Petangen turnauksessa, Luxemburgissa. Lähtökohtaisesti Nicolas Mahutin ura on ollut laskusuunnassa edellisten vuosien aikana, mutta etenkin kotiyleisön edessä Nicolas Mahut varmasti janoaa edelleen menestystä. Nicolas Mahut tunnetaan edelleen erinomaisena nurmipelaajana, mutta kovilla kentillä syöttölentolyöntipeli ei ole niin suuressa roolissa. Leonardo Mayeria vastaan Nicolas Mahut tulee sekoittamaan paljon pelin tempoa ja näin ollen Leonardo Mayer isokokoisena pelaajana joutuu liikkumaan parhaan kykynsä mukaan.

Leonardo Mayer omaa pelaajista huomattavasti paremman syötön ja itseasiassa Leonardo Mayerin syötön kanssa on ollut usein ongelmissa aivan TOP-15 tason pelaajat. Leonardo Mayer on siinä mielessä mielenkiintoinen pelaaja, että argentiinalainen tykkää lyödä palloa erittäin suoraan. Davis Cupissahan Leonardo Mayer piti jopa Tomas Berdychiä kohtalaisen ahtaalla, vaikka lopulta tsekkiläinen nappasi voiton 3-1 numeroin.

Etukäteen tässä vaiheessa on vaikeaa lähteä ennustamaan oikeastaan suosikkia lainkaan tähän otteluun. Kotiyleisön tuki tulee auttamaan Nicolas Mahutia huomattavasti enemmän kuin Leonardo Mayeria, mutta toisaalta Leonardo Mayer pystyy erinomaisen syöttönsä ansiosta viemään eriä tiebreakeihin. Napataan yli 22,5 peliä mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas