Malaga - Almeria 24.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Malaga kolmea pistettä Almeriaa vastaan?

Malaga – Almeria, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,73 | 3,75 | 5,00 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään neljä kamppailua, Malaga saa vastaansa Almerian. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kuudes ottelu. Malaga on tähän mennessä kerännyt yhden voiton, kaksi tasapeliä sekä kaksi tappiota. Malagan alkukauden otteluohjelma on ollut erittäin vaikea, sillä tähän mennessä Malaga on joutunut pelaamaan esimerkiksi Barcelonaa, Valenciaa sekä Sevillaa vastaan. Barcelonaa vastaan Malaga taisteli erinomaisesti ja Sevillaakin vastaan Malaga onnistui hankkimaan vieraissa arvokkaan tasapelin. Malagan heikkoa alkukauden menestystä ei voida siispä arvostaa niinkään merkitykselliseksi asiaksi, sillä nyt vastustajien taso tulee olemaan huomattavasti helpompaa tasoa. Malaga voittikin edellisessä kotiottelussaan Rayo Vallecanon peräti 5-0 maalein.

Almeria on materiaaliltaan Espanjan liigan heikoimpia ja se onkin tullut varmasti kaikille selväksi alkukauden aikana! Almeria on onnistunut alkukaudella tekemään yllättävän paljon maaleja, mutta siitä ei ole ollut mitään hyötyä, sillä omissa verkot ovat heiluneet hurjaan tahtiin. Jotain Almerian tilanteesta kertoo se, että viisi ensimmäistä ottelua sisältävät kolmetoista päästettyä maalia. Kymmenen tehtyä maalia on tietenkin hieno suoritus Almerian tasoiselle joukkueelle, mutta valitettavasti puolustus ei toimi lainkaan.

Malagan puolustus on joutunut kohtaamaan jo kolme Espanjan liigan kärkijoukkuetta, mutta silti Malagalle ollaan tehty vasta neljä maalia! Almeria ei ole vielä Espanjan liigassa voittotiliä avannut ja tuskinpa Almeria tulee tekemään sitä tänäänkään. Malaga on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja tässä otteluparissa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Napataan Malaga vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas