Malaga - Athletic Bilbao 25.11.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Athletic Bilbao malagalaisten vaikeaa alkukautta?

Malaga – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,60 | 3,25 | 2,70

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan illan ainoassa ottelussa Athletic Bilbao matkustaa Malagan vieraaksi. Malaga lukeutuu alkukauden suurimpiin epäonnistujiin, sillä kotijoukkue löytyy sarjataulukosta vasta sijalta neljätoista. Ennen maajoukkuetaukoa Malaga hävisi surkean Granadan vieraana 3-1 maalein eikä kyseisessä ottelussa Malagan puolustus vakuuttanut millään tavalla. Malaga on edellisestä neljästä ottelustaan pelannut kolmessa yli vaaditun maalimäärän, mutta selkein yksittäinen syy on ehdottomasti se, että kotijoukkueen puolustus vuotaa lähes illasta toiseen! Malaga on ehtinyt kotonaan häviämään esimerkiksi Celta Vigollekin vaatimattomasti 0-5 numeroin.

Athletic Bilbao oli ennen maajoukkuetaukoa erinomaisessa pelivireessä, sillä viiteen edelliseen otteluun Leijonat ovat saalistaneet kolme voittoa, tasapelin sekä tappion. Viime kierroksella Athletic Bilbao voitti kotonaan Levanten 2-1 maalein. Kaiken kaikkiaan Athletic Bilbao on alkukaudella pystynyt hyvällä prosentilla voittamaan keskikastin seurat tai sitä heikommat seurat – näin ollen vierasjoukkue on pysynyt mukana taistelussa heti kärjen takana. Laajuutta toisaalta maalintekoon tarvitsisi Malagan lisäksi myös Athletic Bilbao, sillä faktaahan on se, että molempien joukkueiden paras maalintekijä on viimeistellyt kolme maalia. Laatuahan löytyy niin Malagan kuin Athletic Bilbaon kokoonpanosta, esimerkiksi Aritz Aduriz pystyy vierasjoukkueen kokoonpanossa parhaimmillaan erinomaisiin maalimääriin.

Athletic Bilbaon kannalta erittäin merkittävä asia on se, että Aritz Aduriz tekee tänään hyvin suurella todennäköisyydellä paluun vierasjoukkueen kokoonpanoon. Asia on syytä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä, mutta asia tulee olemaan ilmeisesti näin joka tapauksessa. Muutenkaan Athletic Bilbao ei oikeastaan kärsi lainkaan merkittävistä poissaolijoista, vain Mikel Balenziaga on edelleen sivussa. Malagankin tilanne on sairaslistan osalta muuten hyvä, mutta kotijoukkueen paras maalintekijä on tänään sivussa. Mounir El Hamdaoui on viimeistellyt Aritz Adurizin tapaan kolme maalia, mutta tänään Malagan ykköshyökkääjää ei kentällä nähdä. Jesus Gamez tehnee tänään takaisin paluun Malagan kokoonpanoon ja sehän kotijoukkueelle sopii. Ratkaisijoita riittää muutenkin niin Malagalla kuin Athletic Bilbaolla, joten tiedossa on todennäköisesti kamppailu, jossa maaleja nähdään molemmissa päissä.

Veikkaussivut | Tuomas