Malaga - Rayo Vallecano 15.9.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Malaga kotonaan kauden avausvoittonsa?

Malaga – Rayo Vallecano, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,88 | 3,38 | 4,10 

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Malaga sekä Rayo Vallecano iskevät yhteen. Kyseessä on molemmille joukkueille neljäs ottelu alkukaudella. Malaga on tähän mennessä ehtinyt saalistamaan vain tasapelin sekä kaksi tappiota. Malagan alkukausi on ollut todella heikko, mutta toisaalta jonkin verran on voinut vaikuttaa tietenkin tieto siitä, että taloustilanne on todella huonossa kunnossa. Malagasta ”piti” tulla suurseura Espanjankin mittakaavassa, mutta tilanne muuttuikin yhden kauden aikana täysin toisenlaiseksi. Toinen merkittävä asia on se, että alkukauden otteluohjelma Malagan osalta on ollut erittäin vaikea. Malaga on heti joutunut kohtaamaan kolme suurseuraa. Nyt Malagalle tarjotaan hienoa mahdollisuutta napata avausvoitto ja kolme tärkeää pistettä, sillä Rayo Vallecano tuskin tulee vieraissa tälläkään kaudella juhlimaan. Rayo Vallecanon materiaali on valitettavan heikko ja toisekseen Rayo Vallecano tulee ehdottomasti keräämään suurimman osan pisteistään kotonaan.

Rayo Vallecano on ehtinyt alkukaudella voittamaan kerran ja häviämään kahdesti, suurin ongelma vierasjoukkueella on kuitenkin ollut puolustuksessa. Rayo Vallecanolle ollaan tehty kolmessa ottelussa jo peräti seitsemän maalia ja se on ehdottomasti liikaa. Se on kaikkien tiedossa, että materiaali Rayo Vallecanolla on äärimmäisen rajallinen, mutta kaudesta on tulossa erittäin vaikea mikäli samaan tahtiin omissa verkot soivat.

Rayo Vallecano on ehtinyt pelaamaan yhden vierasottelun alkukaudella ja hävisi sen vaatimattomasti 5-0 maalein Atletico Madridia vastaan! Malagaa ei tällä kaudella voi arvostaa Atletico Madridin tasoiseksi joukkueeksi, mutta selvää on se, että Malagan olisi ehdottomasti nyt syytä napata kolme merkittävää pistettä. Malaga on selkeä suosikki tässä ottelussa.

Veikkaussivut | Tuomas