Manchester City - Bayern Munchen 2.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Venyykö Bayern Munchen huippuottelussa vierasvoittoon?

Manchester City – Bayern Munchen, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,30 | 3,50 | 2,30 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, toisen kierroksen helmenä käydään Manchester Cityn sekä Bayern Munchenin välinen kohtaaminen. Manchester City sekä Bayern Munchen ovat tämän lohkon suurimmat voittajasuosikit ja urakka alkoikin molempien joukkueiden osalta ensimmäisellä ottelukierroksella erinomaisesti. Manchester City murskasi Viktoria Plzenin vieraissa 0-3 maalein ja puolestaan Bayern Munchen antoi samalla tavalla kyytiä CSKA Moskovalle. Bayern Munchen on hallitseva Mestarien liiga -voittaja ja myös tällä kaudella Bayern Munchenilla on Mestarien liigan suhteen vain yksi tavoite. Manchester City on kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta Manchester City on ollut erittäin epävarma oikeastaan läpi alkukauden! Alkukauden aikana Manchester City on ehtinyt esimerkiksi häviämään Aston Villaa vastaan 3-2 maalein sekä pelaamaan maalittoman tasapelin Stokea vastaan.

Bayern Munchenin kausi alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Super Cupissa Bayern Munchen nappasi hienon sekä arvokkaan voiton Chelseaa vastaan. Bayern Munchen on alkukaudella kulkenut kilpailussa kuin kilpailussa voitosta voittoon. Tilanne tosissaan ei ole lainkaan samanlainen Manchester Cityn kohdalla. Manchester Cityllä ottelussa on ehdottomasti merkittävät paineet, sillä alkukaudella homma ei ole yksinkertaisesti toiminut sillä tavalla kuin sen olisi pitänyt. Manchester City tulee kohtaamaan seuraavassa Valioliigan ottelussa Evertonin ja heti voidaankin todeta, että voittaminen Evertonia vastaan on kaikkea muuta kuin helppoa jopa Manchester Cityn tasoiselle huippujoukkueelle.

Manchester Cityn voitosta Viktoria Plzeniä vastaan on turhaa tehdä mitään sen suurempia johtopäätöksiä, sillä Manchester Cityn tasoiselle joukkueelle Viktoria Plzenin tulikin olla pelkkä välipala. Nyt Manchester City joutuu kaikilla mittareilla ajateltuna täysin erilaiseen testiin. Bayern Munchen on jo nyt alkukaudella ollut Euroopan mittakaavassa ajateltuna TOP-3 joukkueita. Manchester City on tällä hetkellä epävarma, Bayern Munchen on syystäkin jopa vieraissa suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas